İYİ Parti Darende'de Toplantı Yaptı  

Malatya İYİ Parti İl ve İlçe İl divan toplantılarına Darende'de devam etti. Tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantıya ilgi oldukça yoğundu 

Malatya İYİ Parti İl ve İlçe İl divan toplantılarına Darende’de devam etti. Tüm ilçe başkanlarının katıldığı toplantıya ilgi oldukça yoğundu 

 

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal toplantıda yaptığı konuşmada misafir perverliğinden dolayı Darende teşkilatına teşekkür etti.

Özdal, “İYİ Parti Malatya İl başkanlığı olarak ilçelerimizde divan toplantılarına devem ediyoruz. Bu günde Darende ilçemizi ziyaret ettik. Gördüğüm ilgi ve coşku beni mutlu etti. İYİ Parti ailesi olarak büyüyerek hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. İnşallah yarınlarımız daha İYİ olacak. Darende’yi daha önce de ziyaret etmiştik ama bugünkü gibi coşku ve kalabalık yoktu. Bugün gerçekten çok mutlu oldum. Ben İlçe başkanıma yönetimine ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Darende tarihi ve turistlik yerleri ile Malatya’mızın önemli ilçelerinden bir tanesi. Yine söylüyorum burada ve sizlerle olmaktan çok mutlu oldum” dedi.

İYİ Parti’nin Eylül ayı sonunda başlattığı üye yapma kampanyasının devam ettiğini belirten Özdal,  

“Bu üye kampanyası bizim için çok önemli… Biz Malatya il bazında da yeni üye katılımlarını önemsiyoruz. Darende’de olduğumuz için özellikle Darende teşkilatımızdan ricam üye sayımızı artırmamız gerekiyor. Bunu da başaracağınıza inanıyorum” diye ifade etti.

İYİ Parti Darende İlçe Başkanı Ahmet Çakır Malatya il yönetimini ve ilçe başkanlarını Darende’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

Çakır “İYİ Parti Darende ilçe başkanlığı olarak mahalle toplantılarımıza ağırlık veriyoruz. Partimizin kuruluşunda ilçe yönetimi oluşturmada zorlanırken bugün görüldüğü gibi salona sığmıyoruz. İnşallah daha çok çalışarak yeni üyeler ve yeni katılımlar sağlayacağız. Ben Malatya İl Başkanım Gökmen Kenan Özdal ve yönetimine ilçe başkanlarım ve bugün aramıza katılarak bizleri onurlandıran değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Darende ilçe teşkilatının ev sahipliğinde yapılan Malatya İYİ Parti il ve ilçe divan toplantısına Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, il yönetimi ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı  

Kayısı Haber - Bülten 

Bakmadan Geçme