Kahtalı: Kaos ve iç karışıklık çıkarılmak isteniyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kayseri'deki terör saldırısına tepki göstererek, 'Bu saldırılar 15 Temmuz'da ülkemizi istila edemeyenlerin terörle bizi yıldırma çabalarıdır' dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kayseri’de gerçekleşen bombalı terör saldırısında çarşı iznine çıkan 13 askerin şehit olduğunu anımsatarak, teröre tepki gösterdi.

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Kahtalı, Türkiye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırıların amacı kaos ve iç karışıklık çıkarmak olduğunu ifade etti. Kahtalı, “Ülkemizde alçakça ve kalleşçe gerçekleştirilen terör saldırılarının amacı, ülkemizi hedeflediği yolda sekteye uğratmak ülke genelinde kaos ve bir iç karışıklık çıkarmak, ekonomik ve uluslar arası anlamda yapamadıklarını 15 Temmuz’da ülkemizi istila edemeyenlerin terörle bizi yıldırma çabalarıdır” ifadelerine yer verdi.

Kahtalı, terörü dik duruşun bitirebileceğini savunarak, “Bu alçak saldırılar birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemekte, kardeşlik hukukumuzu arttırmakta ve düşmanlarımıza karşı sert bir duruş göstermektedir. Bu duruş, bu ülkede terörü bitirecektir demektir. Bu duruş, biz biriz beraberiz, bu devleti ve milleti bölemeyeceksiniz demektir. Bu duruş şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır demektir. Bu duruş, Kayseri Komando Tugayı sizi inlerinizde bulup hak ettiğiniz şekilde cezalandıracak demektir. Bir kez daha Kayseri’de meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına Cenabı Allah’tan sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme