Kar yağışı devam! Yüksek kesimlerde ulaşım aksıyor

Malatya'da gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı kente yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken belediye ekipleri de kapanan yolların açılması için çalışma başlattı.

Yoğun kar yağışı ile birlikte Malatya gece yarısından itibaren beyaza bürünürken özellikle hazırlıksız yakalanan sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çektiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi ekipleri kapanan yolların açılması için çalışma başlatırken özellikle Yavuz Selim Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarında kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Belediye yolcu otobüsleri yüksek kesimde olan TOKİ konutlarına çıkamayınca yolcuları alt bir bölgede indirmek zorunda kaldı. Yaklaşık 1 kilometrelik uzaklıktaki evlerine yürüyerek gitmek zorunda kalan vatandaşlar ise ekiplerin zamanında karla mücadele etmediğinden şikayetçi oldular. Bölgede bulunan TOKİ Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde randevusu olan vatandaşlar da alt bölgede otobüsten inerek yürümek zorunda kaldılar.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme