Keskin: Gelin hepsini yıkalım

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, bir iki tane orta hasarlı, az hasarlı dedikleri işyerlerini de gelin hepsini yıkalım dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, bir iki tane orta hasarlı, az hasarlı dedikleri işyerlerini de gelin hepsini yıkalım dedi.
 
İnönü Caddesi üzerinde hasarsız olan işyerlerinde faaliyet gösteren ya da kaldırımda tezgah açan esnafları tek tek ziyaret eden Keskin, Malatya’da önceliğin deprem ve ticari hayatın bir an önce canlandırılması gerektiğini söyledi.
 
İşyerini açan her esnafın Malatya’da ticaretin canlanması için küçük bir kıvılcım yaktığını belirten Keskin, “Depremin ilk gününden beri ifade ediyorum, Malatya’da ticari hayatı canlandırmadan, Malatya’yı canlandıramazsınız, kalkındıramazsınız. İşyerini açan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum, esnafımız zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen işyerlerini açarak, Malatya’yı canlı göstermeye çalıştı.” dedi.
 
“Hep beraber çalışırsak, birlik içinde olursak Malatya’mızı kalkındırabiliriz” diyen Keskin, “Akpınar ile Emeksiz Caddesi arasındaki işyerleri yapılacak. İşyerlerini yıktırmayanlar gelip, ‘Bizimkini de yıkın’ diyecek. Ama o zaman iş işten geçecek. Şimdiden söylüyorum, bir iki tane orta hasarlı, az hasarlı dedikleri işyerlerini de gelin hepsini yıkalım, devlet bize bir destek versin, yerinde dönüşüm yaparak, herkese sıfırdan dükkanı kadar dükkan yapalım.” ifadelerini kaydetti.
 
Esnaflar, depremin ilk gününden beri sahada gördükleri ve sürekli esnafın sorun ve taleplerini dile getiren Keskin’e teşekkür ettiler.

Yorumlar 6
Murat 29 Nisan 2023 14:51

Selahattin Gürkan gitsin kendi ailesini anasını babasını orta hasarlı binalara koysun o koltuğu da bir an önce boşaltsın seçimde indirmesini biliriz

DİLARA KIRNIK 29 Nisan 2023 13:14

Sayın selahattin gürkan bey gelsın bızım agır hasar olan ama orta hasar verilen sımdı az hasara cevrılmeye guçlendırmeye cagrıstırılan 35 yıllık bınamızı güçlendirsınde kendısi otursun..... Güçlendirme olmayacak dedıyse cumhurbaskanımıZ olmayacak yıkım istıyoruz insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı kendılerının tuzu kuru nasıl olsa ben ne orda oturur ne de başka bır Allah ın kulunun vebalini alır oturturum... Bundan sonraki seçimde görüşmek üzere sayın selahattın gürkan bey ha ondan önce senı ve sen gıbılerı adalet sahıbi en adil olan yüce Allah ima haval edıyorummmm tabikiiiii

Hakan 29 Nisan 2023 00:13

Salattin Gürkan la yola devam

Serkan 28 Nisan 2023 21:00

Başkanım doğru söylüyorsunuz emeksiz ile akpınar arasında toplasanız yirmi dükkan kalmış onlarıda yıkarsak önümüzde belkim yüz yıla hitap edecek çokdaha güzel bir çarşı meydana getirebiliriz .

Vahap malatya 27 Nisan 2023 22:01

Doğru sölüyo yeniden kurulmalı Malatya geç olsun güç olmasın sağlam olsun Malatya gibi

MECZUP 27 Nisan 2023 09:31

Sakın bu söylediklerini hiç yerine konulan Gürkan efendi duymasın, nasıl ki orta ve ağır hasarlı binaları güçlendirin diyor o iş yerlerini de güçlendirin der ona göre, şahsen benim binam 46 yıllık kralı gelse güçlendirme yaptıramaz bir yıl oturmayacağız bir yıl sonunda yıkmak zorunda iki buçuk ay önce neredeydi de bu lafları söylemedi şimdi söylüyor, Malatya afadı da bir şekilde kafaladı Gürkanın sözcülüğünü yapıyor, diğer on şehirde ne böyle bir uygulama nede afat yazısı var, cumhurbaşkanı ne dediyse o.

Bakmadan Geçme