Koyuncu ailesinin mutlu günü

İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu'nun oğlu Halid Koyuncu, Dilvin Efe ile hayatını birleştirdi.

İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Bölge Müdürü Celal Koyuncu’nun oğlu Halid Koyuncu, Dilvin Efe ile hayatını birleştirdi.

Çöşnük Kervansaray Düğün Salonunda gerçekleşen merasime Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, AK Parti eski milletvekilleri Cemal Akın ve İhsan Koca, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Müftüsü Ümit Çimen, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile çok sayıda davetli katıldı.

Battalgazi Belediyesi Mehteran takımının girişte mini konserinin ardından geçilen düğünde kısa bir konuşma yapan Celal Koyuncu, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi Türkiye Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Ramazan Ayvalı sohbet programı gerçekleştirdi. Ayvalı, evlilik müessesi üzerine konuklara aydınlatıcı bilgiler sundu.

Bakmadan Geçme