Liderin 'Ümraniye' mesaisi başladı

TFF 1. Lig'de lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Ümraniye maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı zorlu Ümraniye maçının hazırlıklarına başladı.

İnönü Stadı’nda Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çalışan sarı-kırmızılılarda, doğru derbisinde Elazığ karşısında alınan galibiyetin sevinci sürüyor.

Futbolcuların oldukça moralli oldukları antrenmanda takıma kısa bir yenileme çalışması yaptıran Teknik Direktör Buz, idman başında takımla uzun bir toplantı yaptı.

Futbolcularına son haftalardaki performanslarından dolayı teşekkür eden Buz, “Hepinize teşekkür ediyorum. Beni yanılmadınız. O kadar karakterli, o kadar kendinden emin bir takım vardı ki sahada, izlerken gerçekten gurur duydum. İşte biz buyuz. Ancak şu bir gerçek ki, dün dünde kaldı. Futbolda geriye dönüp bakarsanız, önünüzü göremez ve düşersiniz. Biz önümüzdeki zor periyoda bakıyoruz şimdi. Lig devam ediyor ve bu çetin mücadele kolay kolay sonlanmaz” diyerek, uyarılarda bulundu.

2 hafta sonra Eskişehirspor ile karşılaşacakları İnönü Stadı’ndaki çalışmaları da antrenman esnasında kontrol eden Teknik Direktör Buz’un zeminin son durumundan memnun kaldığı öğrenildi.

Antrenmana sakatlığı süren golcü Ayite katılmadı.

Bakmadan Geçme