Livadi Konutları site sakinlerinden örnek davranış

Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Livadi Konutları site sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğe destek olmak amaçlı, kan bağışı kampanyası düzenledi.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı Livadi Konutları Site yönetimi, Kızılay Malatya Şubesi ile işbirliği yaparak Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğimize destek olmak için kan bağış etkinliği düzenledi.

Düzenlenen anlamlı etkinliğe site sakinleri büyük ilgi göstererek kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Çok sayıda kan bağışı başvurusunun yapıldığı destek etkinliğinde 27 kişi kan bağışında bulunabildi. Yapılan tetkiklerde tıbbi nedenlerle kan vermesi uygun olmayan site sakinleri, bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayamamanın üzüntüsünü yaşadılar.

Livadi Konutları Site Yönetimi adına yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Türkiye'mizin dört bir yanında Mehmetçiğimiz, Özel Harekat birliklerimiz, komandolarımız Afrin bölgesinde toplanıyorlar. Devletin bekası ve milletimizin geleceği için yüreklerini, canlarını ortaya koyarak asil ve kutsal bir vazife yapıyorlar. Biz de bu üstün fedakarlıkları sergileyen Mehmetçiğimize destek olmak ve onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla, yönetim olarak Kan Bağışı etkinliği düzenlemeye karar verdik. Türk Kızılayı Malatya Şubesi ile iletişime geçerek, kampanyamız için ekip rica ettik. Kızılay Malatya Şubesi yetkilileri de bizlere bu etkinliğimizde destek vererek yardımcı oldular. Bu anlamlı etkinliğimize destek veren başta Livadi Konutları sakinlerimiz olmak üzere Kızılay Malatya Şubesi yetkililerine ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme