Makro'nun yerine Hiper Market açılıyor

Makro Market'in yerine Güvenli Hiper Market açılıyor. Önümüzdeki ay faaliyete başlayacak Güvenli Hiper Marketler'in hem perakende he de toptan hizmet vereceği öğrenildi.

Malatya'ya yeni yatırım hedefleri ile gelen Cergibozanlar Şirketler Gurubu Güvenli Hiper Marketler ismi ile MAKRO AVM'de toptan ve perakende hizmetli Hiper Marketi açma müjdesini düzenlediği bir yemekle verdi.

250 kişilik bir davetle tedarikçi firmalar ve hemşerileri ile bir araya gelen Cergibozanlar, düzenledikleri yemek programında İlk konuşmayı yapan Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan,

“Biz Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa’da var olan süper marketlerimizdeki hizmetlerimizi memleketimiz olan Malatya’ya kazandırıp istihdam gücümüzü memleketimize kullanmak amacı ile buradayız biz Malatyalı olarak Güvenli Hipermarketler’i Malatya’ya açmaya kararı verdik, ve buradayız” diyerek katılanlara teşekkür etti.

Daha sonrasında kürsüye çıkan Cergibozanlar ve Güvenli Hipermarketler Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cergibozan, memleketimi çok özledim, artık amaç para kazanmak değil memleketime iş ve güç kazandırmak, diyerek yatırım hedeflerinin artık Malatya’da olacağını aktardı.

Programa Katılan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Naci Şavata da Cergibozanlar ve Güvenli Hipermarketler’i Malatya’ya taşıyan Cergibozanlar ailesine teşekkür ederek başarılar dilediler
 

Bakmadan Geçme