Malatya, 'Gündüz Gece' ile Kanal 7 ekranlarında!

Eğlenceli ve içten tavırları ile Anadolu insanın evlerinden kalplerine girmeyi başaran Kürşat bu hafta kayısı diyarı Malatya'dan izleyici karşısına çıkacak.

Eğlenceli ve içten tavırları ile Anadolu insanın evlerinden kalplerine girmeyi başaran Kürşat bu hafta kayısı diyarı Malatya’dan izleyici karşısına çıkacak.

Samimiyetiyle kalpleri fetheden Kürşat’ın sunduğu Gündüz Gece Anadolu topraklarını karış karış geziyor. Gündüz Gece bu hafta köklü tarihiyle Malatya’dan ekrana gelecek. Malatya’da kayısı bahçelerini gezen Kürşat, kayısı hasadı yapan teyzelerle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirecek.

Malatya’nın zengin mutfağını yerinde tatmak isteyen Kürşat, yemeklerin tarifini izleyicileri için alacak. Neşeli sohbetlerin türkülerle harmanlanacağı Gündüz Gece izleyicilerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu, masallar ve efsanelerle harman olan program ‘Gündüz Gece’ Malatya'nın tanıtıldığı özel bölümüyle bu akşam (19 Ağustos Cumartesi) 22:40’ta Kanal 7’de yayınlanacak.

Bakmadan Geçme