Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde hedef 2. lig

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi 3. Lig takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Başkanı Doğan Çelebi, kulübün iyi bir noktaya taşımak istediklerini ifade ederek, yeniden 2. Lige çıkmak istediklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çelebi, takımdan çok iyi bir aile olduklarını ifade etti.

Çelebi, kurumsallaşma adına iyi bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Biz bir takımdan çok aile ortamını yakalamak istiyorduk. Şuanda da bunu başarmış durumdayız. Yönetim, teknik heyet, sporcularımız ve sporcularımızın aileleriyle birlikte büyük bir aile olduk. " dedi.

“ Biz mevcut imkanlarla mücadele ediyoruz”

Kulübün ileriye gitmesi için çaba harcadıklarını dile getiren Çelebi, "Takım olarak acemilik dönemimizi atlattık. Kulübün ileriye gitmesi için çaba harcıyoruz. Gruplara baktığımızda diğer kulüpler büyük bir maddi destek alıyor. Biz mevcut imkanlarla mücadele ediyoruz. Bu sene iyi çalışmalar yaptık. İyi bir sponsor bulursak, daha iyi yerlere geliriz" dedi.

“Hedefimiz kesinlikle 2.lig”

Çelebi, 2.ligi hedeflediklerini belirterek, "Bu sezon Kadın Ligleri'ndeki yeni bir sayfa açtık ve hedefimiz kesinlikle 2.lig. Yeniden 2. Lige dönebilmek için sezon başında iyi bir çalışma yaptık. Özellikle yeni transferlerle birlikte kadromuzu daha da güçlendirdik. İnşallah bu sezon mutlu sona ulaşıp, yeniden 2. Lige döneceğiz" ifadelerini kullandı.

“Malatya’ya bir 2.lig takımı kazandırmak istiyoruz”

Bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını kaydeden Çelebi, "Biz herhangi bir aksilik yaşamadığımız sürece gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı bir üst lige çıkma yönünde yaptık. Sezon başında yaptığımız çalışmalarla sporcularımız iyi bir noktaya geldi. İnşallah Malatya’ya bir 2.lig takımı kazandırmak istiyoruz. Dünyada kadın futbolu çok izleniyor ve destekleniyor. Malatya da bunu farkına varan illerden birisi. Umarım en kısa sürede gerekli destekle birlikte hedeflediğimiz yere ulaşacağız" dedi.

Bakmadan Geçme