Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hamile eşini silahla başından vurarak öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hamile eşini silahla başından vurarak öldüren şahıs aynı silahla intihar etti.

Olay, 01.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Kiraz Sokak içerisinde iki katlı müstakil bir evde yaşayan K.K. ile eşi Esengül Korkmaz arasında ailevi bir mesele yüzünde tartışma çıktı. Tartışmanın ardından K.K. tabancayla eşini başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Esengül Korkmaz olay yerinde, ağır yaralanan K.K. ise kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Eşinin silahından çıkan kuşunla hayatını kaybeden üç çocuk annesi Esengül Korkmaz’ın hamile olduğu ve bir süre de kadın sığınma evinde kaldığı öğrenildi.

Talihsiz kadının cenazesi cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından K.K.’nin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Malatya'da dehşet: Hamile eşini öldürüp intihar etti
Yorumlar 1
Yüreğim Yanıyor 17 Ocak 2023 14:52

Kıymetli Mahir Bey; Yüreğim yanıyor yüreğim. Ne bu ilk nede son olacak. Uyuşturucu kullanımı Malatyada had safhada. Silahlı vukuat her gün artıyor. Kendi aileni korusanda sorunlu biri gelip sana değebilir. Tehlike büyüyor farkında olan var mı? Her konuda ahkam kesen şehrin sözde yiğit oda başkanları çıkın konuşsun. Uyuşturucu satanlarla, vukuatlı tiplerle ilgili adres göstererek adres vererek konuşsun hadi. nerde sıkar . Ama bunlarla mücadele edenlere sallıyordu. Niye çünkü onlar Allahtan korkar kendine zarar vermez bilyorlardı. Malatyada madde bağımlılığı ile mücadele eden platform ne oldu? Bu içinde dini vakıf ve STK ların olduğu yada tarikat ve3 cemaatlerin olduğu platformu kim çökertti. Mafya yada uyuşturucu satıcıları çökertemedi. Kim mi çökertti.O tarikatcı bu cemaatci şu Şelaleci bu şelaleci diye rant güç devşiren bağzı oda başkanı bağzı stk ve bağzı medya çökertti. Ve bundan en büyük rantı yiyen büyük başkan ve ekibi çökertti.Halbuki bu kenar mahallelerde bu vakıf cemaat ve stklar dini çalışmalar yapıyorlardı. Fakir fukaraya maddi yardım yapıyorlardı. Malatyada şelale meşale ensar beşir, agd , niyazi mısri ilim yayma sıla vb bir çok STK bir araya gelip madde bağımlılarına karşı mücadele ediyordu. Rehabilite ediyordu. Suça sürüklenmelerini engelliyordu. Pireye kızıp yorganı yakanlar şimdi yorgansız kalma dık mı? Soğukta ( uyuşturucuya hızla sürüklenmede, mafyada, hırsızlıkta, fuhuşta, şiddette, vb ) bakalım bizi malum oda başkanları mı ısıtacak, büyyük büyük dünyada ilk ve teklerin başkanı mı ısıtacak yoksa bu ülkenin yiğit bir genci Sinan Ateş'in kanı eline bulaşmışlar mı ısıtacak? Çocuklarımıza nasıl bir şehir bırakıyoruz? Sosyal entegrasyon nerdesin seloooo? Maalesef bunlar daha iyi günlerimiz. Hayırlı uğurlu olsun Şöförler, Bilbord kahramanı belediye reisleri, hımbıl kendine çalışan siyasetçiler, ihale takip edenler, mazluma racon kesenler, kendi dışında herkesten korkan korkaklar ve bunlara susan çanak tutan çanak antenler. Çanak gazeteciler, gazeteler, siteler. Kiltepeden yükselen feryad hepinizi yakacak...

Bakmadan Geçme