'Malatya hocası ve futbolcusu ile istikrarı yakalamış bir ekip'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Şifo Mehmet, kulüp  tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Süper Lig'in 15. haftasında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı kazanma odaklı oynayacaklarını ve maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Şifo Mehmet, kulüp  tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Süper Lig’in 15. haftasında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı kazanma odaklı oynayacaklarını ve maçı kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Şifo Mehmet, ”Kazanma odaklı oynayacağımız Evkur Yeni Malatyaspor maçı bizim ilk devrede ki sıralamamızı belirleyen maç olacak” dedi.

Malatya hocası ile futbolcusu ile istikrarı yakalamış bir ekip

Pazar günü kendi evimizde birbiriyle oynama alışkanlığı yüksek olan bir takıma karşı oynayacaklarının altını çizen 52 yaşındaki tecrübeli teknik adam, “Malatya Hocasıyla istikrar yakalayarak 2 yıldır birlikte çalışan bir takım var karşımızda. Tek düşüncemiz var seyircimiz önünde kazanmak. Maçın Pazar günü olması inanıyorum ki taraftarımızın stadı doldurmasına katkı sağlayacaktır. Kazanacağımız veya kazanma odaklı oynayacağımız bu maç bizim belki de ilk devrede ki yerimizi belirleyen en önemli maç olacak” dedi.

Devre arası transfer yapmak kolay değil
Devre arasında takıma katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceklerini belirten Şifo Mehmet, “Eksiklerimiz var hepimiz biliyoruz ama transfer gerçeklerini de çok göz önünden atmayalım. Devre arası oyuncu alıp buraya getirmek kolay değil bunun hep maliyeti var bunları çok iyi irdelememiz gerekiyor. Ben bununla yöneticilerle bir aydır konuşuyorum ne yapabiliriz diye konuştuğumuz oyuncularda var. Bazılarının ailesel ve kişisel olarak gelmelerinde sıkıntı var ama biz oyuncu transfer etmek için değil bize katkı sağlayacak oyuncuları almak istiyoruz. Burada aile ortamı oluşmuş bir futbolcu grubu var bu grubu da bozmak istemiyoruz. Hem oyuncu kalitesi ile hem de kişilik kalitesi ile takımımıza uyabilecek oyuncuları bünyemize katacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Gazete Pusula

Bakmadan Geçme