Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Malatya'yı tanıttı

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve birlik heyeti 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 'Animall Hayvancılık Fuarı'na katılarak stant açtı. Başkan Akın ve heyet, burada soy kütüğü (SOYBİS) toplantısına da katıldı.

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve birlik heyeti 25-28 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ‘Animall Hayvancılık Fuarı’na katılarak stant açtı. Başkan Akın ve heyet, burada soy kütüğü (SOYBİS) toplantısına da katıldı.

Malatya Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akın ve beraberindekiler Antalya’da düzenlenen Animall Hayvancılık Fuarına katılarak Malatya’yı temsilen stant açtı. Stantta broşür, kitapçık, şapka, kalem ve defter dağıtan Başkan Akın ve birlik heyeti, ziyaretçilere Malatya kayısısı da ikram ederek Malatya ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Akın ve beraberindekiler, hibeler, teşvik, destekler ve Malatya birliği çoban müzesi ile ilgili fuara katılan birçok kurum, kuruluş, birlik yöneticileri ile de görüşmeler yaparak destek istedi.

Başkan Akın ve birlik heyeti daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hayvancılık Genel Müdürlüğü ve Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından 26-27 Ekim tarihleri arasında organize edilen soy kütüğü (SOYBİS) eğitim, bilgilendirme ve görüşme programına katıldı.

Bakmadan Geçme