Malatya Yeşilyurt Belediyespor kazanamama serisini 3'e çıkardı

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da kan kaybı sürüyor. Mavi beyazlılar, son olarak deplasmanda Siverek Belediyespor ile berabere kalarak, maç kazanamama serisini 3 maça çıkardı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da kan kaybı sürüyor. Mavi beyazlılar, son olarak deplasmanda Siverek Belediyespor ile berabere kalarak, maç kazanamama serisini 3 maça çıkardı.

Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Malatya temsilcisi, 5 haftası geride kalan BAL 2.Grup’ta beklemediği bir tabloyla karşılaştı. Mavi beyazlılar oynadıkları 4 müsabakadan sadece 1 galibiyet çıkararak, bir anlamda şampiyonluk yarışına da erken havlu attı.

Bu arada Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da ligin 6. Haftasında oynanacak Şehit Kamil Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde Yeşiltepe’de çalışan mavi beyazlılarda morallerin bozuk olduğu öğrenildi.

Alınan kötü sonuçlardan dolayı yönetimle teknik heyet arasında soğuk rüzgarların estiği kulüpte, Şehit Kamil Belediyespor müsabakasının final niteliği taşıdığı, herhangi bir kayıp durumunda teknik heyetle yolların ayrılabileceği iddia ediliyor.

Bakmadan Geçme