Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 9 kilo 750 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Malatya’da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 9 kilo 750 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan istihbari çalışmalar doğrultusunda uyuşturucu madde sattığı değerlendirilen bir şahsın evinde ve bahçe kısmında yapılan arama sonucu bir kısmı bahçe içerisinde toprağa gömülü vaziyette olmak üzere toplam 9 kilo 750 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma suçundan 27.09.2017 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmiş, adli makamlarca tutuklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme