Malatyalı Ampute Futbolcuların büyük başarısı

Malatyalı futbol adamı Ruhi Arslanboğa'nın çalıştırdığı, Malatyalı 4 futbolcu ve Gaziantepli oyuncularla birlikte, engelli sporuna büyük destek veren Gaziantep Şehit Kamil Engelliler Spor Kulübü, Ampute 1. Ligde şampiyonluğu garantiledi.

Ampute futbol, birçoğumuzun bilmediği ve nasıl oynandığı konusunda bir fikrinin olmadığı, engelli kişilerin oynadığı bir futbol oyunu.

Malatyalı futbol adamı Ruhi Arslanboğa'nın çalıştırdığı ve yine Malatyalı 4 futbolcuyla Gaziantepli oyuncuların mücadele ettiği Gaziantep Şehit Kamil Engelliler Spor Kulübü, Ampute 1. Ligde ortaya koyduğu enfes futboluyla ve mücadele azmiyle, ligin bitimine 4 hafta kala, namağlup olarak şampiyonluğu garantiledi ve Ampute Süper Lig'e yükseldi.

Gaziantep Şehit Kamil Engellilerspor'u çalıştıran Malatyalı teknik direktör Ruhi Arslanboğa, ligin başından beri yoğun ve istikrarlı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "Spor kulübünde oyunlarıyla takdir toplayan Malatyalı 4 futbolcumuz ve Gaziantepli futbolcularımızla birlikte lig boyunca hep mücadele ettik. Kalecimiz Mehmet Taşer, oyuncularımız Nurettin Bağcı, Mehmet Bayat ve Gazi Öztop, her biri Malatyalı değerli ve gayretli oyuncularımız, Gaziantepli futbolcu arkadaşlarımızla birlikte el ele verdik ve elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Bir Malatyalı olarak, yine Malatyalı oyuncu arkadaşlarımla, Ampute 1. Lig'in bitimine 4 hafta kala namağlup olarak şampiyonluğumuzu garantiledik. Çok mutluyuz, huzurluyuz. Engelliler sporuna büyük destek veren Gaziantep Şehit Kamil Engelliler Spor Kulübü başkanımız sayın Şükrü İnal, yöneticilerimiz ve futbolcularımız başta olmak üzere, tüm taraftarlarımıza ve takım emektarlarına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme