MATHAP'tan Dolar bozdurma kampanyasına destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolar-Euro bozduralım çağrısına Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) üyeleri de destek verdi.

Dernek binasında ortak bir basın açıklaması yapan MATHAP Başkanı İhsan Akın, “Gelin ülkemiz üzerinde oynanan oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak döviz bürolarına giderek dövizimiz varsa bozduralım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör örgütleri ve vatan hainleri ile yürüttüğü mücadeleyi canı gönülden desteklediklerini kaydeden Akın, “15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyetine ve necip milletine, uçaklarla, tanklarla, bombalarla, mermilerle ve içimizde olup yardım, yataklık yapan hainlerle yapamadıklarını ekonomik savaşı açarak, yapmak istiyorlar. Bizler sivil toplum örgütü olarak, bu hainlere necip milletimizle birlikte asla fırsat vermeyeceğiz. Yalnız bunu lafla sözle değil, Sayın Cumhurbaşkanımız baş komutanımızın ’da beyan ettiği gibi dolar, bozun çağrınsa destek vererek. Bizde çiftçilerimizi, üreticilerimizi, yetiştiricilerimizi şov yapmadan bankalara, döviz bürolarına giderek eğer dövizleri varsa bozdurmaları çağrısında bulunuyoruz” diye konuştu.

Akın, “Necip milletimiz bugün de Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, Dolar ve Eurosunu bozarak Türk lirası ve altına çevirmeye başladı. Haberlerde ve çevremizde görüyoruz zor günler için biriktirdiği kefen parası olan 100 Dolar, 300 Dolar gibi elinde olan Dolar ve Euro bozduran dar gelirli vatansever, fedakar halkımıza, çitçimize, manavımıza, pazarcımıza, esnaflarımıza, davulcumuza üreticimize yetiştiricilerimize minnettarız. Çünkü onlar ekonomik savaşta en ön saftalar. Tıpkı 15 Temmuz’da canını, bugün ise kefen parasını ortaya koyan ve kefen parasını bozduran bu eli öpülür insanlarımıza, devlet övünç madalyası verilmesi taraftarıyız” şeklinde konuştu.

Milyon dolarları olup, hesaplarında alışverişlerinde hala farklılık göstermeyen siyasetçiler, kurum kuruluşlar, STK’lar, iş adamları, yatırımcılar, ihracatçı ve ithalatçı temsilcilerine seslenen Akın, “Ülkemize karşı başlatılan bu ekonomik savaş bir ihtimal bile olsa başarılı olduğunda Amerika, Avrupa ve bu haçlı zihniyetinin parçalama bölme oyunu gerçek olacaktır, sizin trilyon Dolarlarınız sizi kurtaramaz. Gelin bu oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak, doları Euro’yu bozduralım. Dolar, Euro ve Faiz indiğinde Türk Lirasının kazandığını göreceğiz. Sözleşmelerimizi Türk Lirasıyla yapalım. Her şeyi devletten beklemek yerine herkes üzerine düşeni yapmalı, Son pişmanlık fayda vermez” diye konuştu.

Yorumlar 7

Bakmadan Geçme