MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı:

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç'ı ziyaret eden MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, muhtarların önemine değinerek, Muhtarlar bizim için mahallemizde güveni temsil eden kişilerdir dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç’ı ziyaret eden MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, muhtarların önemine değinerek, "Muhtarlar bizim için mahallemizde güveni temsil eden kişilerdir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Mesut Samanlı, "Muhtarlarımız devletle millet arasında bir köprüdür. Muhtarlar bizim için mahallemizde güveni temsil eden kişilerdir. Kimin başı sıkışsa muhtara koşar, kimin derdi olsa muhtara koşar. Bu yüzden muhtarlarımız bizim için olmazsa olmazdır. Ben bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyor ve kendilerinin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan ise, "Muhtarlar yerel yönetimler anlamında memleketimizin en büyük hizmetkarlarıdır. Muhtarlarımız mahallelerde vatandaşlarımızın sıkıntıları ile birebir ilgilenerek sorunun ilk elden çözüm kaynağı olmaya çalışırlar. Ben bu vesile ile kendilerinin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi. Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ortaç, “Biz tek devlet, tek bayrak, tek vatan ve tek millet düsturu içerisinde hareket edersek içerideki ve dışarıdaki hainlerle mücadele edebiliriz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme