MHP İl Başkanı Kalı'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Kalı, mesajında “Türk milletinin en değerli varlığı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.

Cumhuriyet’in 94. yılına ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirten Kalı, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin birlik ve beraberliği, özgürlüğümüzün nişanesi olan al Bayrağımızın dalgalanması ve devletimizin bekası uğruna Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde tüm dinamikleriyle mücadele eden şanlı ecdadımız, Orta Asya’dan Avrupa’ya sıralanan kahramanlık destanlarına bir yenisini ekleyerek Kurtuluş Savaşı’nı kazanmış ve bu büyük zaferi Cumhuriyet’le taçlandırmıştır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesap yapan şer mihraklarının bütün karanlık planları, Türk’ün çelik iradesi karşısında yerle bin olmaktan öteye gidemeyecektir. Atalarımızın mirası olan kutlu vatanın, yıkılmaz Cumhuriyet’in, şanlı al bayrağın manevi yükümlülüğü hepimizin omuzlarındadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden şanlı gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yad ediyor, Malatya halkının ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme