MHP'li Aday Adayı Gören'den Başkan Yılan'a ziyaret

24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi MHP'den milletvekili aday adayı olan iş adamı İzzet Gören, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan'ı ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi MHP’den milletvekili aday adayı olan iş adamı İzzet Gören, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan’ı ziyaret etti.

Başkan Yılan ile istişarelerde bulunan aday adayı İzzet Gören, burada yaptığı konuşmada Başkan Yılan’ın göreve geldiği günden bu yana önemli faaliyetler yürüttüğünü belirterek çalışmalardan dolayı Yılan’ı tebrik etti. Amaçlarının MHP çatısı altında ülkeye en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu aktaran Gören, “Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli’inin ülkemiz üzerinde izlediği politikalar bizler için gurur kaynağı olmuştur. Bizler de, Genel Başkanımızın izlediği politikaları halkımıza daha iyi anlatmak için Milliyetçi Hareket Partisi’ni hak ettiği yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılan ise, çıkmış olduğu yolda Gören’e başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme