MHP'li Ömer Ekici ve İl Başkanı Avşar, şehit törenine katıldı

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve beraberindekiler, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki roketatarlı saldırıda şehit olan Malatyalı sözleşmeli Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir için düzenlenen cenaze namazı ve askeri törene katıldı.

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar ve beraberindekiler, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki roketatarlı saldırıda şehit olan Malatyalı sözleşmeli Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir için düzenlenen cenaze namazı ve askeri törene katıldı.

Şehit Özdemir için kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törende hazır bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, törenin ardından şehit Özdemir'in ailesi ile görüşerek, acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti. Kayısı Haber'a konuşan MHP Milletvekili Adayı Ekici açıklamasında "Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığını ve azmini hazmademeyen unsurların da desteğini alan hain PKK terör örgütü, bu mücadelenin önünü kesmek hayaline kapılmış ve bu hayalle ancak hainlerin yapabileceği alçaklıkta bir saldırı gerçekleştirmiştir. İçindeki vatan, millet ve bayrak aşkıyla yanıp tutuşan kardeşimiz, Aliseydi Özdemir'de bu ulu görevi esnasında roketatarlı saldırı sonucu şehadet şerbetini yudumlamış ve şehitler zümresine dahil olmuştur. Bugün bu törende şehidimizi şehadete uğurlarken, kederli ailemizin acısını da kalbimizin en derinliklerinde hissettik. 'Vatan sağolsun' sözünü dilleri ile değil, adeta dik duruşlarıyla, yüreklerindeki imanlarıyla dünyaya haykıran ailemize, bir kez daha sabırlar diliyorum. Allah sabr-ı cemil niyaz eylesin. Buradan şunu haykırarak ifade diyorum ki, hiçbir hain saldırı, hiçbir kalleş tuzak, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölemeyecektir. Hiçbir sinsi plan ve saldırı, Türkiye'nin terörle mücadelede yürüttüğü kararlılığına gölge düşüremeyecektir. Aziz Türk Milleti kanıyla, canıyla her zamanki gibi vatanına  ve bayrağına sahip çıkacaktır. Bu vesile ile, şehidimiz, kardeşimiz Aliseydi Özdemir'e Allah'tan rahmet diliyor, ailesi ve yakınları ile Malatya'mıza ve Türk Milleti'ne de başsağlığı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar da açıklamasında "Vatan nöbetinde PKK terör örgütünün hain saldırısı neticesinde şehit düşen Aliseydi Özdemir'e Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin kederini ve hüznünü derinden paylaşıyorum. İhanet şebekelerinin ve hain emelleri olan karanlık odakların uşaklığını yapan PKK, hiçbir şekilde terörle mücadelemizi engelleyemeyecektir. Kanımızın son damlasına kadar, canımızdan aziz bildiğimiz vatanımızı ve Onun bağımsızlık sembolü olan ay yıldızlı bayrağımızı muhafaza edeceğiz. Ölür isek şehit, yaşar isek gazi olacağız. Ama asla yılmayacağız. Rabbim Aliseydi Özdemir kardeşimize rahmetiyle muamele buyursun. Şehidimizin ailesine ve yakınlarına da bu vesile ile başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme