MHP Milletvekili adayı Ömer Ekici'den Ramazan Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Ramazan Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayımladı.

MHP Milletvekili Adayı Ekici mesajında, "Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız, dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram süresince büyükler ziyaret edilecek, küçükler sevindirilecek, umutlar tazelenecektir. Dargınlıklar bitecek, ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmalarla kardeşliğimiz daha da pekişecektir.
Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birliktelik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir." ifadelerine yer verdi.

Bayramların Türk İslam ahlakının yaşatıldığı zaman dilimleri olduğunu ifade eden MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, "Ramazan, nefsin terbiyesiyle birlikte, fiziki açlığın manevi doygunlukla telafi edildiği, amellerin halis niyetlerle tazelenip tahkim edildiği sabır ve tevekkül ayıdır. Hemen ardından karşıladığımız bayram ise gönüllerin hürmet ve hatırlatmayla coştuğu, küslük ve dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı barış, kardeşlik, vuslat iklimidir. Bayramlar Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle muhterem vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

MHP'li Ekici mesajını şu ifadelerle noktaladı: "Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nın Türk İslam Alemine, aziz milletimize huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, bayramını kutlarım. Bu mübarek günlerde vatan, bayrak ve inancımız için şehit olan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum"

Bakmadan Geçme