Milletvekili Şahin tecrübelerini gençlerle paylaştı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen 'Eskimez MTTB'liler' programına katılarak tecrübelerini gençlerle paylaştı.

MTTB’nin kuruluşunun 100. yılına özel düzenlenen programda MTTB’ye emek vermiş birisi olarak katılan Şahin, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirerek gerek siyasi hayatı gerekse yaşamıyla ilgili tecrübelerini paylaştı.

Programda konuşan Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaması gerektiğinin altını çizerek, “O gece bu aziz milletin o hainlere karşı yaptıkları bir yürek işi, itikat işiydi. Allah hepsinden razı olsun. Allah bu millete bir daha öyle günler göstermesin” dedi.

15 Temmuz akşamı yaşadıklarını da anlatan Şahin, “O gece ben kendimi Şam’da Halep’te hissettim. Çok zor bir akşamdı ama o karanlık akşamın da bir sabahı oldu. Biz o sabaha çok farklı bir şekilde uyandık. Türkiye daha da büyüdü. Artık eski Türkiye yok. Yeni ve büyük Türkiye var. Siz gençler de bu yeni ve büyük Türkiye’nin aydınlık suretlerisiniz. Şunu hiçbir zaman unutmayın kendi inancımıza, kendi örf ve adetlerimize ve kadim medeniyetimize sahip olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur, onun için birlik ve beraberliğimizin artması ve daha çok çalışmamız lazım. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

"ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK"

Türkiye’nin 14 yılda çok geliştiğini belirten Şahin,  “Eskiden Kürt kardeşim ‘Ben Kürdüm’ diyemiyordu. Alevi kardeşim aynı şekilde ama biz çok büyük mesafeler kat ettik. Artık eski Türkiye yok, yeni Türkiye var ve bu yeni Türkiye de birlik ve beraberlik var. İnsanların değerlerine saygı var, sevgi var, ‘Yaratılanı Yaratandan ötürü sev’ düsturu var. Ben daha da iyi olacağımıza eminim yeter ki şu birlik ve beraberliğimize zeval gelmesin” diye konuştu.

Şahin, programda gençlerle uzun uzun sohbet ederken, program sonunda gençlerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme