MOTAŞ'tan Çevik Kuvvet'e destek ziyareti

Türkiye genelinde sosyal medya üzerinden başlatılan 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına bir destek de Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) personelinden geldi. MOTAŞ şoförleri, 'Polisim Yanındayım' kapsamında Malatya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

MOTAŞ şoförleri ziyarette emniyet mensuplarına desteklerini ifade ederek İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda hayatlarını kaybeden polislerden dolayı taziyelerini bildirdiler.

Ziyarette duygularını ifade eden şoförler, acılarının büyük olduğunu ve kaybedilen her canın yüreklerinde derin izler bıraktığını belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. “Gün bugündür” diyen otobüs şoförleri, ülkenin tüm kurum ve kuruluşlarının yekvücut olarak hainlere karşı durmaları gerektiğinin altını çizdiler.

Sosyal medya üzerinden izledikleri Beşiktaş’taki hain saldırıda yaralanan polisleri tedavi eden bir hemşirenin duygularını aktardığı yazının kendilerini çok duygulandırdığını belirten şoförler, “Bizim polisimiz, bizim askerimiz kendi sağlığından önce arkadaşının sağlığını önceler. Halkının hayatını merkeze oturtur” dediler.

MOTAŞ şoförlerini kabul eden Malatya Çevik Kuvvet Şube Müdürü Lokman Ünal ise ‘vatan sağ olsun’ diyerek kendilerini yalnız bırakmayan MOTAŞ şoförlerine teşekkür etti.

İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda şehit olan polisler için okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaların ardından toplu fotoğraflar çekildi. Daha sonra hain saldırıda hayatlarını kaybeden Malatyalı şehit polislerin taziyelerine geçildi.

Yorumlar 4

Bakmadan Geçme