MTSO başkan adayı Sadıkoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sadıkoğlu son olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sadıkoğlu son olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Sadıkoğlu, Malatya’nın vizyonuna katma değer katmak için genç bir ekiple yola çıktıklarını belirterek “Daha kaliteli, katma değer oluşturabilen bir Ticaret ve Sanayi Odasının varlığı için mücadele edeceğiz. Bu noktada herkesin duasını bekliyoruz, bizlere zaman ayırdığı Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat ise, "MTSO’da tatlı bir rekabet, tatlı bir mücadele devam ediyor. Görünen bir yenilenme mutlaka olacaktır. Çünkü üç adayın olması piyasayı çok daha hareketlendirdi. Oğuzhan kardeşim için inşallah Rabbim en hayırlı olanı nasip eder diye temenni ediyorum. Biz her birimiz farlı noktalarda kamu görevi yaparak toplumun yönetiminde birlikte olduğumuz arkadaşlarız. İnşallah bundan sonradaki süreçte de Malatya için daha güzeli şeyler olacağından eminim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme