'Özel şirketlerin yapmadığını Büyükşehir Belediyesi yaptı'

'Büyükşehir Belediyesi'nden toplu işçi çıkarma' haberimize yalanlama getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSOS'a işten çıkarılan çalışanlardan yalanlama geldi. Benim 20 yıllık hizmetim var ben niye kendi rızamla işten çıkayım, dedi BELSOS'tan çıkışı yapılan çalışan.

‘Büyükşehir Belediyesi’nden toplu işçi çıkarma’ haberimize yalanlama getiren Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELSOS’a işten çıkarılan çalışanlardan yalanlama geldi. Benim 20 yıllık hizmetim var ben niye kendi rızamla işten çıkayım, dedi BELSOS’tan çıkışı yapılan çalışan.

22 yıldır Malatya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinde çalışan Abdulkadir Yücetaş, 

“1Haziran’da sosyal tesislerde bazı çalışanları çağırıp bizleri çağırmamasından şüphelendik. Konu ile soru sorduğumuzda pandemi süreci bitmedi, sizi çağıracağız, demişlerdi. 3 gün sonra BELSOS’a gittiğimizde bizlere sosyal tesislerin zarar ettiğini ve bütün personeli başka birimlerde kullanacaklarını söylemişlerdi.5 Haziran’da ise bize bir belge getirdiler. Bu belgeleri imzalamanız lazım dediler. Bütün haklarımızı 2022 yılının ocak ayında alacağımıza dair ve kendi isteğimizle işten ayrılacağımıza dair bu belgeye imza atmamızı istediler. Bunu imzalar isek bizi havuza alacaklarını ve belediyenin başka birimlerinde çalıştırılacağımızı ifade ettiler. Açıkçası arkadaşlar ile bu belgeye imza atmayacağımızı ve bizi başka birimlere kaydırmak istiyorsanız sicilimizle kaydırın, dedik. Çünkü imzalatmak istenilen belgede başka bir birimde çalıştırılacağımıza dair bir yazı yoktu. Ne zaman başka birime gececiğimizi dahi söylememişlerdi. Bize bu belgeyi imzalayın ki sizi başka birimlerde değerlendirelim dediler. Hem çıkışımızı yapmak istiyorlar hem de 16 ay sonra haklarımızı vermek istiyorlardı. İmzalamadığımız için sonra yeni bir belge getirdiler. Aralık sonunda haklarımızı alacağımıza dair bir belge. Yine imzalamayınca 10 Temmuz’da haklarımızı alacağımıza dair belgeyi imzaladık. 9 Haziran’da çıkışımız yapılmış. Bugün de çıkış kağıtlarını aldık ve İŞ-KUR’a gidip işsizlik ödeneğine başvurduk. 9 Haziran’da çıkışımızı yapmışlar ama bize bugün imzalattırdılar. Geçmişe yönelik işlem yapmışlar” diye ifade etti.

 

Yalanlama haberine tepki gösteren M.A ise hem çıkışımızı yapıyorlar hem de kendi isteğimizle yaptığımızı savunuyorlar, dedi.

21 yıllık çalışan ve 9 Haziran’da çıkışı yapılan M.A sözlerine şu şekilde devam etti:

 “Bu yapılan haksızlığın üst yöneticilerin veya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın haberi olduğuna inanmıyorum. Biz hakkımızın geri verilmesini istiyoruz. 21 yıllık emeğimiz var. Bizim amacımız çıkmak değil. Bize havuz dediler, parklarda temizlik dediler. Haklarınızdan 16 ay feragat edin dediler. Zarar ediyoruz dediler ama bu pandemi sürecinde zaten maaşlarımızı kısa ödenek şeklinde devletimiz veriyordu. Hatta benim de içinde olduğum 60 kişi iki ay maaş alamadı ama halen zarar ediyoruz mantığıyla bize belge imzalattılar. Allah’tan korkun bu zor dönemde21 yıllık emeğimizi niye heba edip kendimiz işten ayrılmak isteyelim. Yaklaşık 90 kişinin çıkışı 9 Haziran’da yapılmış ama 16 ay haklarından feda edilenlere başka birimlerde görev vereceklermiş. Mesela sosyal tesis müdürüne parklarda temizlik yapacaksın demişler. Bildiğim kadarıyla o da imzalamamış”

20 yıllık çalışan H.S ise 13 Haziran’da pandemi dönemi biterken yani maaşımızı kısa ödenek şeklinde almaya devam ederken bunlar geriye dönük 9 Haziran’da bizim çıkımızı yaptılar, dedi. Bu adalet mi diye ifade eden H.S, 

“Koskoca Büyükşehir Belediyesi bizi başka birime de verecekse bizi sicilimizle başka birime kaydırmak istemiyor. Koskoca Belediye önümüze kağıtlar getirip 16 ay haklarımızdan niye feragat etmemizi istiyor? Benim 20 yıllık hizmetim var ben niye kendi rızamla işten çıkayım? İnsan Kaynakları Müdürü’ne söyledim. Ben havuza girmek istemiyorum ve bu kağıda da imza atmak istemiyorum. Ben şirketimde kalmak istiyorum. Şirketin içinde kalan arkadaşlarda var. Adamı olan kalıyor, dedim. Dedi ki, siz gitseniz de gitmeseniz de hepinizin çıkışını yapacağız, dedi. Kabul etmezseniz yıllarca mahkemede sürünürsünüz, dedi. Bizimle uzlaşırsanız16 ay sonra tazminatınızı alırsınız, dedi. Kısaca biz kandırıldık.” diye ifade etti.

Kardeşim bize imzalattırılan kağıtta şurada çalışacaksınız diye bir ibare var mı, diye tepki gösteren M.A,

“Bize imzalattırdığınız belgede şurada işe başlayacaksınız ve haklarınız tümüyle o şirkete geçecek, deyiniz dediğimizde kabul etmediler. Bu işin uzmanları ile görüştüğümüzde bu bir çıkış belgesidir, imzalamayın, dediler. Şu anda da gördüğünüz gibi çıkış belgemiz elimizde. Oyalama taktiği ile mağdur olduk. Büyükşehir Belediyesi veya BELSOS yalanlama yapmasın tüm haklarımızla tekrar bizi işe alsın. Yazıktır, günahtır. Özel şirketlerinin yapmadığını Büyükşehir Belediyesi yaptı. Kim sebep olmuşsa buna Allah’a havale ediyoruz.” dedi.

BELSOS’un iş çıkarma ile ilgili haberinden sonra yaptığı yalanlama ile ilgili BELSOS’a giden Abdulkadir Yücetaş, Daire Başkanı İsmail Nacar ile görüştüğünü ve Nacar’ın Genel Müdür’ün elini öp söyleminden sonra tepki gösterdiğini ifade etti.

Yücetaş, “İsmail Nacar alenen yapacağımız bir şey yok, dedi. Çıkışı yapılan 8-9 kişi güvenlik alınacak belediyeye ve üniversite mezunu olacak, dedi.30-35 kişi park ve bahçeler için beden işçisi alınacak ve mezarlığı da iki kişi alınacak dedi. Bunların hepsi de yeni çalışanlar. Daire Başkanlarının yeğenleri, müdürlerin yeğenleri tekrar işe alınacak. Çoğunu tanıyorum. İsmail Nacar da bana ‘Git genel müdürün elini öp. Yanlış yaptım, de.’ diyor. Ben yanlış yapmadım ve kimsenin elini öpmem dedim bu yaştan sonra” diye ifade etti.

Kayısı Haber’in 15 Haziran günü “Büyükşehir’den toplu işçi çıkarma!” başlıklı haberinde bizzat BELSOS çalışanları ile görüştükten sonra yapılan haberi 17 Haziran’da yalanlayan BELSOS’a, Büyükşehir Belediyesi’ne, Başkan Gürkan’a sormak istiyoruz?

-Yaptığımız haber mi doğru yoksa sizin yalanlamanız mı doğru?

Habere değer veren, kişiler yerine haberin doğruluğuna inanan ve iki farklı kaynak usulü ile ve mutlaka belgelerle haber yapan Kayısı Haber’e atılan “yalanlama” iftirasını kınıyoruz.

Dün olduğu gibi bugün de kurumların değil halkın yanında olacağımızı tekrar değerli okurlarımıza hatırlatmak istiyoruz.

(9 Haziran tarihli işten çıkış belgesi)

Kayısı Haber- Mahir Temur

Yorumlar 31
Cumali 29 Aralık 2020 15:47

Yaparlar abi yaparlar hakkımı savundum 1 gün sonra özür dile işine devam edeceksin diyip 15 gün oyalayıp 26.12.2020 de işten çıkardılar

GELECEK 21 Haziran 2020 15:03

Aslında herşey ortada yorum yapmaya gerek yok.Insanlar bir şekilde mağdur ediliyor hakları elinden alınıyor. Seçim sürecinde kahraman ilan edilen bilbortlarda boy boy resimleri paylaşılan, reklamı yapılan Başkanlar bugün kelimenin tam anlamiyla acizlik yaşıyor. Lakin unuttuklari bir şey var yarin kendileri de bu makamlarda olmayacakları.Yarın birileri de bunları kapının önüne koyacaklar.Adalet er geç tecelli edecektir. Sevgili magdur arkadaşlar bundan böyle umarim şov yapanlari değil iş yapanları destekleyiniz.

İsimsiz 20 Haziran 2020 22:29

Calışan isimli arkadaş bir insan üniversite mezunu ve işşizse çiçek ekme ,temizlik ,güvenlik işine kendi isteğiyle başvurur da çalisirda.Ancak zaten halihazirda öğretmen olarak kendine uygun bir pozisyonda gorev yaparken işinide hakkıyla yaparken şahsi meseleler sebebiyle görevini yapmaktan mahrum edilip git guvenlik ol,git çiçek ek denirse sıkıntı ve haksızlık burda başlar.Buna dayatma, zorda bırakma, istifaya zorlama denir.Halihazırda hakedilenin gaspıdır bu anĺıyormusun.Bugun okula öğretmen olarak başlayan birine 5 yıl sonra hiçbir sebep yokken güvenlik olarak devam edeceksin bahçeyi temizliyceksin demek gibi.Yoksa issiz bir üniversite mezunu gördüğü bi ilana başvurur göre göre gider her işe başvurur yaparda.Kimse belediyenin önüne gitmedi öğretmenim mühendisim muhasebe mezunuyum ama lutfen hakkımi elimden alıp tanıdıklarınıza siyasi gücü olanlara verin,kadrolu olayım da tek benide güvenlik yapın demedi mesela yapmayın Allah aşkına unutmayın Allahın adaletini

Çalışan 20 Haziran 2020 13:33

Ince memed yazan arkadasin yorumuna bak.orda acik acik yaziyor.ayrica bende 12 senedir calisiyorum buda çok ciddi bir emek.daha dunki gelen degilim.ayrica sirf maasim yükselsin diye sonradan sinavlara girip okumadim.12 yıl önce ilk işe basladigimda mezun durumunda başladım.ben cok.iyi anliyorum soylenenleri konusu geçen birimlerde kucumsenmesin.ordan bir cok insan evine ekmek götürüyor.sende işine bak muhatabim sen değilsin.burda insanlara hiç işi olmamaktansa calismak daha iyidir diye pozitif enerji vermeye çalışıyorum.

Cevap 20 Haziran 2020 10:13

Sen üniversite mezunu olmuşsun hemde iki tane ama meseleyi anlamamışsın kardeş. İyi oku anla ve yorumunu yap Amaç üniversite mezunu küçümseme değil, 20 senelik emeğin hiçe atılması var,emeğin hakkın gasp edilmesi var. Sende 20 sene çalış bir yere gel amir ol müdür ol . sana birileri gelsin çıkışını türlü aldatmalarla yapsın Ekmeğinle oynasın göreyim. Meseleyi iyi ala ortalığı karıştırma.ve bakalım kaç kişi gelip park bahç de çalışacak. Yarın da asıl işi garson komi şef aşçı olanlar gönüllü çıkış yapanlar belediyenin içine diğer birimlere alınacak sende göreceksin. işte ozaman meseleyi anlayacaksın.

Çalışan 19 Haziran 2020 21:14

Arkadaslar bende belediyede calisiyorum vede iki universite bitirdim birimim bende sakli kalsin.park bahceler ve güvenlik demissiniz.ve universite mezunu orda calisirmi demissiniz.kusura bakmayin ama sizin kucumsediginiz o birimlerden birinde bende calisiyorum ve universite mezunu olarak.bana ister hak verin ister vermeyin ama sizin o kucumsediginiz isler,evine ekmek goturemeyen milyonlarca insanin belkide hayali.gercekten ekmege ve calismaya ihtiyaci olan insan guvenlik demez park bahceler demez cağa colugunun nafakasi icin işine dört elle sarılır.ogretmen olup atanamayan ogretmenler gördük pazarda limon satıyor.biraz klişe oldu belki ama bunu gercekten gördük.pandemi zamani cok insan işsiz kaldi.buyuk sirketler iflas etti durumumuz vahim.park bahceler ve güvenliği kucumsemeyi birakin gercekten ihtiyacınız varsa çalışın ortaligida karistirmayin

Bırakın bu palavraları 19 Haziran 2020 18:55

Adam çıkmış kameraların önünde diyor ki herkez daha iyi bir yere gelecek taşeron olacaklar sayın İsmail Nacar gelen kişilerin bir kısmı Amir ve müdürlükten gelme ve yıllarını vermiş personel ler onlara iş verme adı altında çiçek dikmeye vereksin sonra adamlar istifa edecek ve çıkıp diyeceksiniz ki efendim biz iş verdik onlar çalışmadı seni Allah'a havale ediyorum... inşallah sende bu yarattığını yaşatasın ve bunu rabbim bize göstersin tek dileğim...adalet terazisini dengede tutmak zordur sen bu işi yapamiyorsun insan kaynakları başkanı demek işçinin haklarını savunan adam demektir yeri geldigi zaman ama bunlar sende yok sayın İsmail Nacar yok bunlar sende....

Bir dost 19 Haziran 2020 16:38

Geçen gün gittim İsmail Nacar la görüştüm ve kendisine vidyodan bahsettim sanki orda konuşan kendisi değilmiş gibi kameralar önünde ki adamdan eser yoktu başkan dan üniversitesi mezunu olan kişilerin bile park bahçe ye alınacağı talimatını aldığını soyledi ve hiç beni dinlemedi bile bu şekilde insan kaynakları nin sorumlusu nasıl olabiliyor anlamış değilim sizler benim derdimi dinlendikten sonra orda oturmanizin önemi ne bir eğitimcinin park bahçeler de işi nedir sorarım size geçmişi eğitimci olan bir belediye başkanının böyle sorumsuz kişileri çalıştırması sizce doğru mudur bu memlekette bir aile çocuklarını ne zorluklarla okutuyor yazıktır günahtır ama ne yazikki hayatlarımız kendini bilmez bir kişinin iki dudağinin arasındaki sözlerine kalmış yazıklar olsun İsmail NACAR in kendi yeğeni yada kendi çocuğu olsa bunu yaparmi yada Kendi nefsine çeksin bakalım Kendi çocuğuna bunları bir başkası yapsa kendisinin ağzından hangi kelimeler dökülür yazık gerçekten çok yazık

Yaşar 19 Haziran 2020 15:08

Selahattin, Fuat, Nacar, Fatih, Ömür hepsi birlikte gözümüzün içine baka baka yanlış bilgi veriyor sonra bunu videoya çekip üstüne de bir ayet yapıştırıp paylaşıyor. Nasıl bir zamana düştük Allahım.

hamza 19 Haziran 2020 14:46

mahir kardeş bunların yalanını ortaya çıkardıkca bunlar kuduracak sizi susturma adına her türlü baskıyı yapacaklardır çünkü bunların karanlık işleri o kadar çokki basını yanına almadan başarılı olamayacaklarını biliyorlar , zaten bunların yanında olmayıp objektif ve bağımsız olarak haber yapan çok az kişi var ,,siz azlardan olun uzun vadede kazanacak azlardan olan onurlu kişilerdir

. 19 Haziran 2020 12:08

Belediyenin bu şirketinde zaten çalışanlara her türlü mobbingi yapıyorlardı ama baktılar ki o da işe yaramıyo direkt işten çıkardılar,iş değişikliği adı altında. Güya kamu kurumu ama özelden daha betermiş,gerçekten çok yazık!!!!

Malatyalı Orhan 19 Haziran 2020 11:07

Maalesef Malatya'mıza hiç yakışmadı böyle çalışkan ve dürüst insanların ahını alıyorlar

Özğür 19 Haziran 2020 09:18

Yavaş yavaş yöneticilerimizi tanıyaca sevgili Malatya halkım doğan görünümlü şahinler????????????

Mali 19 Haziran 2020 08:31

Selahattin Gürkan Belediye başakanı ise haberi olacak. Haberi yok diye bişi yok. Eğer Haberi yoksa böyle bir yolsuzluk yapma cürretini gösteren kimse derhal görevden alıp asıl onları park bahçelere sürmesi gerekir. İyi polis kötü polis oyununu oynamasınlar. Gürkanın samimi olduğuna artık bende inanmiyorum. Personelin anasını ağlattı. Az bi çıkar yolu bulsa bi dakka durmayacak. Adam üniversite okuduğuna pişman oluyo. Özellikle tahsilli personele enkötü işi yaptırıp en alt seviyede maaş veriyorlar. Enbasiti bu işlerin başindaki insan kaynakları daire başkanı İsmail Nacarın oğlu ve yeğenleri en üst seviyede maaş almaktadır ve ortaöğretim mezunu.Bundandamı haberi yok acaba Selahattin Gürkanın.

Kadir 19 Haziran 2020 00:49

Böyle bir belediyeye oy verdiğim için kendimden utanıyorum bu pandemi sürecinde çoğu belediyeler çalışanlarına normal maaşlarından fazla verirken malatya belediyesi askeri ücretle çalışan o askeri ğcretle çocuk okutan ev kirası veren borç ödeyen zor durumda olan işçilerinin hakkını yiyor kim işçinin zor durumda olanın hakkını yiyorsa kursaklarında kalsın lanet olsun bu düzene ankarada dayısı olmayan veya başkan yeğeni akrabası olmayan yakını yandaşı olmayan insanlar neyapsın

Seyfullah 19 Haziran 2020 00:33

Lanet olsun sizin gibi belediyeye memleketi soyup soğana çevirdiniz işçiye emekçiye ettiğiniz bu zulüm yeter kendi yandaşlarınızı akrabalarınızı işe almak için gariban askeri ücretli belediyeye yıllarını vermiş insanları zorla (istemeyerek) sözleşme imzalatarak çıkartıyorsunuz kuldan utanmıyorsunuz Allah'tan utanın...

Nusret 19 Haziran 2020 00:27

Belediye Başkanı Demek Halkı Koruyan Haklarını gözeten halkın temsilcisi demektir. Yıllardır kıt kanaat geçinen insanları şu zör dönemde işden çıkaracak kadar acizmisiniz hani nerede adalet hani nerede kalkınma BİR yerlerde halk fakirleşiyor yönetici ve yandaşları zenginleşiyorsa yuh olsun onlara...

Abdurrahman 18 Haziran 2020 23:26

Haber doğrudur, fotoğraftaki arkaşım dürüst ve iyi tanıyorum, mağduriyet olmazsa haber yapacak bir insan değil. Geçmiş olsun. Tez zamanda haklarının verilmesini, gerekenin yapılmasını diliyorum.

Sallih 18 Haziran 2020 22:28

Mahir bey ilkönce eline sağlık herzaman olduğu gibi doğru bildiklerini aktardığın için ve haberinin doğruluğunun arkasında dik durduğun için Diğer arkadaşları da emeklerinin arkasında oldukları için tebrik ederiz . Böyle zor günlerde de vicdanlı ve yetkili insanların da (sn Bld bşk ve akil insanların ) bir araya gelerek mağdur olan tüm personeli yüzyüze karşılarına alıp dinleyip yapılan yanlış lığı çözmelerini bekleriz. İnşaallah sizinde sorunların çözülmüş halini güzel bir sonuçla haber yapmanızı içtenlikle bekliyoruz.

İnce Memed 18 Haziran 2020 21:56

Üniversite mezunu insanlara güvenlik,çiçek dikme işi teklif ediyorlar,kabul etmeyeceklerini bildikleri için. Adına da iş verdik beğenmediler diyecekler. Bu zor süreçte bu nasıl vicdansızlıktır? Ama kimsenin ahı kimseye kalmaz!!!

Ahmet 18 Haziran 2020 21:52

Selahattin başkana yakışmamış bu dönemde belediyeler fakir fukaraya yardım ederken malatya belediyesinin böyle birşey yaptığına inanamıyorum.hemen geri çekilmeli ve haklar geri verilmeli

Muhammed 18 Haziran 2020 21:50

Allahın ayetlerini işine geldiği gibi röportajlarda programlarda açıllışlarda TV karşısında yorumlayan, kapalı kapılar arkasında farklı kameralar karşısında farklı konuşan münafık bir adamın Belediyenin sosyal medya hesabından bu ayeti de yine işine geldiği gibi yorumlamasına hiç şaşırmadık. "Ey iman edenler! Bilmeden birilerine zarar verip de sonra yaptığınıza pişman olmamanız için, yoldan çıkmışın biri size bir haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın." Hucurat Suresi, 6 İşten çıkarılma haberlerine, Belsos personellerinden yalanlama! Diyerek yandaş medyanın kameraları karşısında her devrin adamı olan insan kaynakları daire başkanının başrolünü üstlendiği, üç beş celladına aşık olmuş ahmakın da inkar ettiği videoyu payalaşacak kadar ve bizlerin de bu oyuna inanmasını bekleyecek kadar alçak adamlarsınız.

Menduh Yargı 18 Haziran 2020 21:50

Bu Malatya Belediyesi'neçıkarılan arkadaşlar daha önceki belediye başkanı da aynı Parti'de belediye başkanımızdan şimdi diğer partiler işten çıkarıyor kızı yorduk ama Şimdi bunlar da aynı küçük hesapları yapma peşine düşmüşler tasarruf yapacak şey kalmadı da bu arkadaşları çıkararak mı tasarruf yapacaklar bu insanların ekmeğiyle oynamak Bu kadar basit mi Gerçekten çok üzülüyorum Bir AK Partili olarak

Ahmet YÜCETAŞ 18 Haziran 2020 21:32

Kendi adamlarını ışe yerleştirmek için yer açmaya çalışıyor insanların emeğini heba ediyorlar seçimlerde gelip oy için yalvarıyorlar yaşasın zalimler için cehennem

Kurt 18 Haziran 2020 20:42

Bu durumdan kesin sayın Selahattin GÜRKAN Başkanımızın haberi yok olsa bunların hepsini ipe dizer biz kendisinin ne kadar hak hukuk adamı olduğunu biliyoruz bunu yapanlar kesin birkaç yalaka tayfasindan başka bişey değil bu haberdeki arkadaşlar gibi herkesin hakkı yendi herkez koltuğunun derdine düşmüş başkan a yalan yanlış şeyler hep anlatılmış biz eminiz ki bu durumu sayın başkan çözecek

Kurt 18 Haziran 2020 20:36

Bu yapılan haber sosnuna kadar doğrudur insanlar ekmekleri için boyun eğiyor ve seslerini cikartmiyorlar belsosun önüne çalışan ve ismi yazılan personeller toplandı fakat aralarından kendi adamlarini seçtiler ve kendi yalanlarina ordaki insanlarında ortak ettiler herkezin tazminatlari eksik hesaplandı kiminden 5 bin kiminden 4 bin kesildi ve bu eksik denildiği taktirde biz size iş veriyoruz denildi kısaca haraç kestiler yani ama bu durum hak yemek hangi dinden var bu yapılan Müslümanlığa ve insanlığa sığar mı ama bunlarda hak yemek çok basit olduğu için çok rahatlar ahirette bunların hepsinin hesabını sorulacak inşallah

İsimsiz 18 Haziran 2020 20:31

Belsos yalanladigi bu haber hakkında tüm çalışanları ni şirket önüne topladı ve konuşanlar içerisindeki lerin çoğu ismi yazılmayan ve cikartilmayan personellerinden oluşuyor formalite icabı konuşması için bir kaç personel seçildi ve onlara söz hakkı verildi tazminatlar haraç keser gibi kiminden 4 kiminden 3 bin TL eksik bir şekilde hesaplanıp 1.5 yıl içerisinde ödeneceği söylendi. Bu hesaplamanın yanlış olduğu söylendiği zamanda biz size yine iş veriyoruz isterseniz tamamını ödeyelim direk çıkışınizi verelim dendi ve tehdit edildi böyle bir durumun ne müslüman likta ne başka bir din kitabında yeri olduğunu sanmıyorum hak yemenin nasıl olduğunu bu açık açık anlatan bir durum bu şu an benim bu yazdıklarımı okuyan kaç tane mağdur ve hakkı yenen kişiler var ama ekmekleri için susyorlar çünkü sesini çıkarsan hakkını aramak istesen hemen sorunlu personel damgasini yiyorsun bunlara koyun lazımdı herkezde boynunu önlerine koydu bunlarda acımadan bıçağı boyunlarına vurdu bu yapılan ne Müslümanlığa sığar nede insanliga sığar biz sömürgeci olarak başka ülkelere bakiyoruz ama kendi içimizde işçileri sömüren vampirlere bakmiyoruz herkesin emeği var burda bunları göz ardı edenler haya sahibi insanlar değildir

Ilhan Filşz 18 Haziran 2020 20:28

22 Yıllık esenlik personelli olarak markette Mağaza sorumlusu olarak çalışıyordum Selahattin Gürkan in atamış olduğu genel müdür ve yardımcılarının yapmış oldukları ilk toplantıda Ömür denen koordinatör bana "sakallı müdür olurmu "diyerek ten sakalı kesmemi söylemişti .Tabiki bende farz olan sakalı kesmedim onlarda beni 04-11-2019 çıkışımı verdiler.Ya sakal kesersin ya da eleman olarak bir yerde çalışırsın veya tüm haklarını alır çıkarsın dediler.Bende tüm haklarımı aldım ve çıktım.Sonuç olarak ben rızam ile çıkmış olduma getirdiler..

Halit 18 Haziran 2020 19:52

Allah senden razı olsun Mahir Temur, sen olmasaydın biz işsizdik şimdi

Veli 18 Haziran 2020 16:25

Selahattin başkan dün ayet paylaşıp iftira diyordu. Bugün ne diyecek merak ediyorum. Kayısı habere ve Mahir Beye teşekkürler

Utanacagınızı bilsemmm.. 18 Haziran 2020 16:25

Vallahi çok yazik. Billahi çok yazık. Bu adamların günahı ne bu muameleyle karşı karşıya kaliyor. Adam açıklamasında başkanın haberi yoktur diyor yani bir ihtimal geri dönmeleri için. Başkan Gürkan olaya el atsın yoksa tarihe kara leke olarak geçer.

Bakmadan Geçme