Öznur Çalık'ın yeğeni istifa etti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde (MTÜ) Daire Başkanı olarak görev yapan Cem Gökmen Gökçe'nin görevinden istifa ettiği bilgisine ulaştık.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) Daire Başkanı olarak görev yapan Cem Gökmen Gökçe’nin görevinden istifa ettiği bilgisine ulaştık.

18 Kasım 2018’de “Turgut Özal Üniversitesinde ilk torpil iddiası” başlıklı haberimizde Malatya kamuoyuna duyurduğumuz haberde MTÜ Rektörü Aysun Bay Karabulut ve AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Öznur Çalık’ın yeğeni olan Cem Gökmen Gökçe’nin Daire Başkanı olarak atandığını duyurmuştuk.

Edindiğimiz bilgilere göre yakın zamanda Cem Gökmen Gökçe’nin görevinden istifa ettiği ve Ankara’ya taşındığı bilgisine ulaştık.

Gökçe’nin niye istifa ettiği bilgisine ulaşamazken MTÜ’de istifa haberlerin bu arada çoğaldığı bilgisini de paylaşmak isteriz.

Malatya Sanal Haber’de “Turgut Özal Üniversitesi'nde istifa yağmuru” başlıklı habere göre birçok ismin istifa ettiği iddia edilmişti. Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter’den sonra bir istifa da Cem Gökmen Gökçe’den geldi.

Kısacası yeni kurulan bir üniversitede istifaların bu kadar çok olması akıllarda soru işareti bıraktı.

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme