Propazar Ansell Eldiven ve  Delta Plus İş Güvenliği

İş güvenliği ve el sağlığının korunması noktasında eldivenler her türlü çalışma ortamında ve gündelik hayatta oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır.

İş güvenliği ve el sağlığının korunması noktasında eldivenler her türlü çalışma ortamında ve gündelik hayatta oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır.

İş kazaları genellikle dikkatsizlik ve gerekli kurallara uyulmaması nedeni ile ortaya çıkmaktadır. Koruyucu ekipmanların kullanılmaması da iş kazalarının en önemli nedenleri arasında yer almaktadır.

Ansell İş Eldiveni

Ansell iş güvenliği malzemeleri ve kişisel koruma ekipmanları arasında son derece bilinen ve önde hgelen markalar arasında yer almaktadır. Özellikle koruyucu kıyafetler noktasında öne çıkan firma oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Ellerin korunması son derece önemlidir. Çalışma hayatı genellikle el yordamı ile gerçekleştirilmekte ve eller çok fazla dış etmene maruz kalmaktadır. Bu neden ile ellerin korunması oldukça önemlidir.

Ansell eldiven son derece kaliteli ürünleri ve pek çok farklı etmenlere karşı yüksek düzeyde koruma sağlaması nedeni ile kullanıcılar tarafından son derece fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Ansell eldiven yıpranmaya, darbeye ve kesici aletlere karşıda yüksek dayanım göstermektedir.

Delta Plus İş Güvenliği.

İş güvenliği ürünlerinde kullanım kolaylığı ve konfor oldukça önemlidir. Personelin işini rahat bir şekilde yapması ve verilen görevi yerine getirmesi bu şekilde mümkün olabilmektedir. Delta Plus iş güvenliği ürünleri de sağlamış olduğu yüksek koruma yanında konfor ve rahatlığıda kullanıcısına sunmaktadır.

Firma son derece geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu ürünlerden bazılarI; baret, gözlük, yarım ve tam kapalı yüz koruma ürünleri, maske ve siperlikler gibi pek çok kafa koruma ekipmanı şeklindedir.

Firma el koruma ekipmanları üretimide gerçekleştirmektedir. Bu ürünler arasında; kimyasallara karşı, kesici aletlere karşı, yağ gibi madeni ürünlere karşı, sert cisimlere karşı ve enerji kaynaklarına karşı ürünler yer almaktadır.

Firmaya ait vücut koruma ekipmanları arasında; yanmaya, suya ve her türlü dış etmene karşı koruma sağlayan iş kıyafeti ürünleri yer almaktadır

Ayak koruma ekipmanları arasında ise; her türlü zemin için kullanılabilecek ve elektrik enerjisini geçirmeyen ayakkabılar yer almaktadır.

Sizlerde internet sitemizi ziyaret ederek ansell ve delta plus ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

">https://www.youtube.com/embed/AOKBLPvax50" width="100%" height="380" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Bakmadan Geçme