Ramazan Özcan kapak fotoğrafını değiştirdi!

AK Parti 6. sıra milletvekili adayı Ramazan Özcan, kapak fotoğrafıyla 'hülleli işlerini' açığa çıkardı.

AK Parti 6. sıra milletvekili adayı Ramazan Özcan, kapak fotoğrafıyla ‘hülleli işlerini’ açığa çıkardı.

Detay Haber: @mahirtemur

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, AK Parti’den milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmişti.

20 Nisan günü “Şoförlü Milletvekili Adayı!” başlıklı haberimizde Ramazan Özcan’ın Malatya Ticaret Borsası resmi internet sitesinde halen başkan olarak yer aldığını duyurmuştuk.

*Haberin linki: https://i.kayisihaber.com/soforlu-milletvekili-adayi/82126/

Yaptığımız haberde “Hem MTB başkanlığı hem de milletvekilliği adaylığını aynı anda yürütüp, seçimden bir gün sonra MTB başkanlığına döneceği konuşulurken eski ekibini seçim çalışmasında kullanması bu iddiaları güçlendirdi” demiştik.

Milletvekilliği adaylığı için Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Ramazan Özcan, bugün Facebook hesabının kapak fotoğrafını değiştirerek tekrar “başkan” olduğunu ilan etti.

*Görsel: Ramazan Özcan'ın Facebook hesabından alınmıştır.

Herhangi bir açıklama yapmayan Özcan’ın 3 gün önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) genel kuruluna katılması ve tekrar TOBB başkanlığına seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu ile fotoğrafını paylaşıp tebrik etmesi yapılan “hüllenin” çok önceden planlandığını akıllara getirdi.

@mahirtemur

Yorumlar 11
Süleyman 04 Haziran 2023 21:17

Geçen dönemki borsa başkanlığı gayet başarılı geçti.Ben döndüğü için mutlu oldum ayrıca hülleli bir iş göremiyorum ortada.

Zeki 04 Haziran 2023 17:33

Borsa içinde ki Bülent Tüfenkci odası noldu acaba devam ediyor mu . Bulente odayı verdin noldu 6. Sıra da yazdılar

Ugur 04 Haziran 2023 17:31

Belediye seçimlerinde bi daha istifa et borsa üyeleri koyun ne de olsa ama ramazan Özcan hiç bi şey vermezler boşuna cebellesiyor.

Ömer 04 Haziran 2023 14:13

Yasal çerçevede herhangi bir sıkıntı yok demek ki ayrıca görevini layıkı ile yerine getiren biri bu memlekete hizmet edebilecek daha iyi yerlerde olmalı

erkan 04 Haziran 2023 13:16

Valla ben ortada hülleli bir iş göremiyorum. Adam milletvekili adayı oldu seçilemedi görevine geri döndü. Çok ta isabetli oldu çünkü Borsa başkanlığını yapabilecek en iyi isim. Başarılar dilerim.

Ömer 04 Haziran 2023 12:56

İyiki de döndü başkanlığa gayet başarılı bir şekilde yönetiyor.Vekil olması gereken asıl kişi Ramazan Özcan idi.

Vedat 04 Haziran 2023 10:04

Mahir bey eleştirecek yazacak birşey bulamıyorsunuz haberin başlığı bile bi garip iyi ki geri döndü başkanlığa gayet başarılı bi adam halk nezdinde itibar görüyor seviliyor hakkı da 3 veya 4'ncü sıraydı canı sagolsun battalgazi belediye başkanlığı olur inşallah

Kazım 04 Haziran 2023 09:00

Hiç kimseyi begenmeyip herkese sallıyor ramazan Özcan , en çok kendi biliyor sanki

Sefa 04 Haziran 2023 08:58

Ramazan ozcan oda Başkanı olsun vekil olsun il baskanı olsun belediye baskanı olsun her şey olmak istiyor ramazan ozcan

Hakkı 04 Haziran 2023 08:54

Ramazan Özcan mtb gücüyle siyaset yapıyor. Ya siyaset yapın ya oda başkanlığı.gözü doymuyor.Ticaret borsasının gücünü kullanması zorumuza gidiyor. Arabasını, şoförünü,sekreterını,koltuğunu, Bülent tufenkciye oda bile veriyor yazık gunahtır babasının ciftligimi hakkım helal degıl

Hüseyin 03 Haziran 2023 15:42

Hülle bu işin neresinde acaba merak ettim

Bakmadan Geçme