Sadık Çiftpınar'dan kırmızı kart özrü

Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, Giresunspor karşısında kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, camiadan özür diledi.

Kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak kendisi hakkında olumsuz yorum yapanlara da tepki gösteren Sadık, “Maçı sattı, Malatya'ya ihanet ettin gibi yorum yapan sahte taraftarları, iyi gün dostlarını Allah'a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sadık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün akşam benim adıma kötü bir akşamdı. Hiç kimsenin benim kadar üzgün olduğunu sanmıyorum. Böyle bir mücadelede arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için öncelikle takım arkadaşlarım ve teknik heyetimizden sonra da bütün gerçek Malatyaspor taraftarlarından özür dilerim. Rabbim inşallah bunun telafisini yapmayı bana nasip eder. Fakat ‘maçı sattı, Malatya'ya ihanet etti’ vesaire gibi yorum yapan sahte taraftarları, iyi gün dostlarını da Allah'a havale ediyorum. Elbette bunun hesaplaşması olacak. Benim Malatya ve Malatyaspor için ettiğim mücadeleler ortada ve bu çatı altında bulunduğum sürece de mücadele devam edecek" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar 4

Bakmadan Geçme