Sarıgül: Önce Kayısı ile ilgili sorunları çözelim

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katılımı ile Malatya İktidara Hazırlık Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımı ile Malatya İktidara Hazırlık Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Havaalanında çok sayıda partili tarafından karşılanan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, daha sonra partisinin il başkanlığı olan İktidara Hazırlık Merkezi’nin açılışına katıldı. Burada da slogan ve alkışlarla karşılanan Sarıgül, yakın zamanda Türkiye’nin 13 şehit verdiğini anımsatarak parti müziğinin kapatılmasını iletti.

Açılış öncesi konuşan Sarıgül, “Bayrağımıza, toprağımıza kötü emeller besleyen hainler, bilsinler ki Atalarımızın, dedelerimizin, ecdadımızın bize bıraktığı bu bayrağı ve bu toprağı sonuna kadar, sonsuza dek hep birlikte İnşallah koruyacağız” dedi.

Buradaki esnafları da ziyaret eden Sarıgül ve beraberindeki genel başkan yardımcıları daha sonra üyelerin de katılımı ile düzenlenen basın toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşmaları sık sık ‘Başbakan Sarıgül’ sloganları ile kesilen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi’nden başka milletimizi kucaklayacak, ülkemizde barışı gerçekleştirecek bir yapı yoktur. Bizim çizgimizi soruyorlar, bizim çizgimiz; demokrasiden, özgürlükten, vicdandan, merhametten yanadır. Çizgimiz milletimizi birleştirmektir. TDP, ben insanım diyen herkese açık bir partidir” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde 2023’te Türkiye’nin aya çıkacağı açıklamasını yakından takip ettiklerini ve Türkiye Değişim Partisi olarak bu hedefi doğru bulduklarını da kaydeden Sarıgül, “Uzaydaki hakimiyeti, dünyadaki güç olarak görüyoruz ama bu hedefe doğru gitmeden bazı sorunları çözmemiz gerekiyor. Ülkemizdeki yaklaşık 17 milyon kayısı ağacından 8 milyonuna sahip olan Malatya’nın önce kayısı ile ilgili sorunlarını çözelim gelin kayısıyı dünya markası yapalım” diye konuştu.

Sarıgül, “Bizim çizgimizi soruyorlar. Bizim çizgimiz ne sağ ne soldur, bizim çizgimiz demokrasiden, özgürlükten, vicdandan, merhametten yanadır, çizgimiz milletimizi birleştirmektir” ifadelerine yer verdi.
Sarıgül daha sonra parti kurucuları ile genel başkan yardımcılarını sahneye çağırarak tanıttı.

Bakmadan Geçme