Satranç Turnuvası sona erdi

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Malatya Park tarafından 3-4 Aralık tarihleri arasında organize edilen Malatya Park AVM Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenlere toplam 4 bin 950 TL ödül verildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada Küçükler, Yıldızlar ve Açık Kategoride 1. olanlara 500 TL’lik hediye çeki, 2.lere 400, 3.lere 300, 4.lere 200, 5.lere ise 100 TL tutarındaki hediye çeki verilirken turnuvaya katılan 9 görme engelli sporcuya da 50 TL’lik hediye çeki verildi.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen ödül törenine Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Türkiye Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, sporcular, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ödül töreninde, dereceye giren öğrencilere Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ile birlikte ödüllerini veren Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, burada yaptığı konuşmada, turnuvada başarılı olan sporcuları tebrik ederek, bu tür organizasyonların devam etmesi gerektiğini aktardı.

Türkiye Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy ise, turnuvaya destek verdiklerinden dolayı AVM yönetimine teşekkür ederek, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Ödül töreninin sonunda Mehmet Kavuk ve Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, turnuvaya katılan sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme