Servis Setleri Modelleri Mutfağınızı Şenlendirecek!

Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcıları olan ve yemek sunumlarını...

Servis Setleri Modelleri Mutfağınızı Şenlendirecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcıları olan ve yemek sunumlarını kolaylaştıran servis setleri birçok üründen oluşmaktadır. Sunumların şık bir şekilde sergilenmesine katkı sağlayan setler genelde 2'li,3'lü,4'lü,5'li ve 6'lı parçalardan oluşmaktadır. Servis setlerindeki ürünler birbirini tamamlayan parçalardan oluşmaktadır.

 Kullanışlı ve çok çeşitli ürünlerden oluşan servis setleri arasında en çok kullanılanlar; kahvaltı setleri, kepçe setleri, salât setleri, çorba setleri, makarna setleri, pasta setleri ve çerez setleridir. Servis setlerinin içinde  doğrama setleri, peçetelikler ve maşalar da yardımcı set olarak yer almaktadır. Ayrıca ek olarak tepsiler, sürahiler, sosluklar ve bardak altlıkları da servis setlerinin içinde sayılmaktadır. Servis setleri hem yemek yapımında hem de sunumunda pratiklik kazandırarak güzel ve şık bir sofra kurmanıza yardımcı olmaktadır.

En Trend Servis Setleri 

Yemek masalarındaki şıklığı oluşturan servis setleri mutfakların olmazsa olmaz ürünleri arasında yer almaktadır. Servis setleri ihtiyaca ve tasarıma göre alınmaktadır. Genelde gündelik kullanım için alınan setler sade tercih edilirken özel davetlerde kullanılan servis setleri gösterişli ürünlerden seçilmektedir. En trend servis setleri arasında bambu çerezlikler, bambu fincan altlıklı setler, seramik pasta takımları ve çini desenli çorba setleri yer almaktadır.

 Çiçek desenli çay setleri ve tepsiler de gözde servis setlerinin arasında yer almaktadır. Son zamanlarda klasikleşen moda ürünlerinin  mutfaklara girmesiyle birlikte emaye kupa bardak setleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Sofranıza ve ikramlarınıza benzersiz bir şıklık katacak birçok servis setleri çeşitlerini avantajlı ve indirimli fiyatlarla https://www.madamecoco.com/servis-sunum/  web sitesinden satın alabilirsiniz.

Bakmadan Geçme