Şoförlü Milletvekili Adayı!

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Malatya'da adaylar çalışmalarına devam ediyor. AK Partili aday Borsa'nın makam aracı ile programlara gidince tepkilere neden oldu. Ablası ve abisine özendi!

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Malatya’da adaylar çalışmalarına devam ediyor. AK Partili aday Borsa’nın makam aracı ile programlara gidince tepkilere neden oldu. Ablası ve abisine özendi!

 

Haber- Mahir Temur

Malatya’da AK Parti listelerine tepkiler sürerken ve İhsan Koca’nın 2. sıra adaylığı tartışılırken Kayısı Haber’e ulaşan bir fotoğraf dikkat çekti.

İsmini vermek istemeyen haber kaynağımızın bize ulaştırdığı fotoğrafta aday adaylığı için Malatya Ticaret Borsası Başkanlığından istifa eden Ramazan Özcan’ın şoförü seçim çalışmalarında görüldü.

Özcan, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı için Malatya Ticaret Borsası Başkanlığından istifa etmişti. Seçilmesi çok zor olan 6. sıra adaylığı verilen Ramazan Özcan’ın Malatya Ticaret Borsası’ndaki (MTB) ekibi halen iş başında.

 

 

Yıllardır MTB personeli olduğunu bildiğimiz ve Ramazan Özcan’nın da makam aracını kullanan şoförün mesaisini yeni MTB başkanına değil AK Parti’den aday olan Özcan’a hizmet ettiği ortaya çıktı.

ABLASI VE ABİSİNE ÖZENDİ!
Seçim çalışmalarını Malatya Ticaret Borsası’nın çalışanlarını kullanarak sürdüren Özcan’ın, Borsa’nın basın ve tanıtım işlerinde çalışan N.D’yi de yanına aldığı ve Borsa’nın makam aracını da seçim çalışmalarında kullandığı iddia edildi. İsmini vermek istemeyen kaynağımız, “Ramazan Özcan hem Borsa’nın basınına bakan arkadaşı hem de şoförünü kendine tahsis etmiş” ifadelerini kullandı..

Malatya Ticaret Borsası Başkanlığından önce AK Parti’den belediye meclis üyeliği de yapan Özcan’ın bu davranışı yılların siyasetçileri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci’yi hatırlattı.

Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını yıllardır kendi ekibinde tutan Çalık ve Tüfenkci gibi hareket etmesi “Özcan, ablası ve abisine özendi” yorumlarını akla getirdi.

MALATYA BORSA BAŞKANI KİM?
Milletvekilliği adaylığı için eski görevinden istifa eden Ramazan Özcan’ın halen MTB başkanı olduğu iddia ediliyor.

MTB yönetim kurulu başkanlığından istifa ettikten sonra başkan yardımcısı Erhan Almendi’nin yönetim tarafından başkan seçildiği biliniyordu. Fakat MTB’nin resmi internet sitesinde halen Ramazan Özcan’ın “Başkan” olduğu ve Almendi’nin ise “Başkan Yardımcısı” olduğu görülüyor.

Seçilemeyeceği bir yerden aday gösterilen Ramazan Özcan’ın iki işi bir arada götüreceği konuşuluyor. Hem MTB başkanlığı hem de milletvekilliği adaylığını aynı anda yürütüp, seçimden bir gün sonra MTB başkanlığına döneceği konuşulurken eski ekibini seçim çalışmasında kullanması bu iddiaları güçlendirdi.

Haber: @mahirtemur

Yorumlar 14
Murat 23 Nisan 2023 14:07

Erdal bey neden olumsuz bir haber yapılmaya çalışılsın ki? Haber yapılır vatandaş salak değil durumun olumsuz olup olmadığını anlar.Malatya’nın elinde objektif bir bu haber sitesi kaldı bari ona da çamur atmayın.

Murat 23 Nisan 2023 14:05

Mansur Başkan seçim bitene kadar maaş almayacağını açıkladı. Aşağıda Mansur yavaşı örnek gösteren arkadaşa cevap.

Malatya dan 22 Nisan 2023 12:24

Elbette bunların yaptığı yanlış olmakla birlikte İmamoğlu ve yavaş ta istifa etti mi acaba

Cem 21 Nisan 2023 05:44

Mahir bey koskoca bakanlar cumhur başkanı istifa etmedi tüm imkanları hala kullanıyor bırak dam biraz sevinsin bahar yine gelecek o zamn göreceğiz

Erdal 21 Nisan 2023 00:27

Ramazan Özcanı yakından tanırım kendisinde haram yeme olmaz kendisinde yanlış iş olmaz ne yaptığını ne yapacağını iyi bilir. Kendisini diğer siyasiler ile karıştırmayın. Anlaşılan olumsuz bir haber yapılmak istenmiş ama sonuç alamayınca ortaya böyle bir haber çıkmış. Sizide anlıyorum:)

Kerim 20 Nisan 2023 23:23

Kayısı borsası ramazan Özcan çiftliği olmuş.istifa edeyim. Aday olayım tekrar döneyim.gelene kadar yerime pasif biri baksın tekrar doneyim. Belki yerel seçimde umut olursa tekrar istifa edeyim tekrar doneyim ohhhh borsa personeli bana çalışsın uşaklık yapsın

Burak 20 Nisan 2023 23:19

Borsa üyesi biri olarak borsanın adını basamak olarak kullanıp borsanın imkanları ile siyaset yapmaya calısıyorsa çok yanlıs, siyaset dusunuyorsa borsaya dönmesin borsayı oyuncak gibi elinde oynatmasın bize, çok basit siyaset dusunuyorsa dönmesin ama dönüp tekrar siyaset olmaz arkadaş oy verdim kabul etmiyim

Murat 20 Nisan 2023 22:23

Bu adamın secilmeden öncede bı işe yaramayacağını söylemiştim bu adamı başkan olarak seçenler nasıl başkanınızdan memnun musunuz kayısı ve kayısı ticareti alanlarındaki icraatları belliki az gelmiş milletvekili olarak daha fazlasını yapmak istiyor

Yasin 20 Nisan 2023 19:57

Adam seçimden sonra başkanlığa geri dönecek zaten çok önemli değil yanında kimi gezdirdiği

Murat 20 Nisan 2023 19:38

Ramazan Özcan Hakkında yazacak olumsuz bir şey olmayınca böyle tuhaf bir haber yapmanız size yakışmamış Mahir bey Bir isim ak partili diye onu yermek yanlislarini aramak zorunda değilsiniz bu yazının da haber değeri yok kusurabakmayın

Battal 20 Nisan 2023 19:29

Sayın ramazan ozcan 6. Sıra için bu kadar kendini ayağa dusurmeye degermıydı. Koltuk sevdalısıoldugunu gosterdın. Borsa üyelerinede yanlış yaptın

Hüseyin 20 Nisan 2023 19:10

Mahir Temur boşver bunları adam zaten başkanlığına geri dönecek.

Osman 20 Nisan 2023 18:22

Toplantılarda hak yemeyiz Malatya için calısacağııız diye konusurlar, daha görece gelmeden kamunun kurumların gücünü kullanırlar. Bide görev aldıklarını düşünün Allah talan başlar

Benim Borsam 20 Nisan 2023 17:46

Ne güzel dünya... Hayat bu adamlara yürü kulum demiş. Yazıklar olsun, iyi dediğimiz başkan da bunu yaparsa

Bakmadan Geçme