Süleyman Soylu: 7'si sivil 38 vatandaşımız şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki hain saldırıda 7'si sivil 38 vatandaşımızın şehit olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki hain terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, "7'si sivil vatandaşımız, 1'inin kimliği tespit edilemedi, 30 polis memurumuz şehit oldu" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Beşiktaş'taki terör saldırı hakkında açıklama yaptı.

SALDIRI PKK'YI İŞARET EDİYOR

Soylu, "Dün akşamki saldırıda şahadete erişmiş vatan evlatlarımız 38 oldu. 7'si sivil vatandaşımız, 1'inin kimliği tespit edilemedi, 30 polis memurumuz şehit oldu. 155 vatandaşımız hastanelerde tedavi görüyor. Gözaltına alınanların sayısı 13'e çıktı. Saldırı PKK'yı işaret ediyor" dedi. 

Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Türkiye, PKK, DEAŞ ve FETÖ örgütlerinin hedef alanında bulunmaktadır. Güvenlik kuvvetlerimiz 24 saat tedbir almak, vatandaşımızın huzur ve güveni için çalışmak için çaba sarf ediyor. Bu konuda elbette ki gerek DEAŞ'ın, gerek PKK'nın, gerek de FETÖ'nün bu süreçte Türkiye'nin bu huzurunu ve istikrarını bozmak için çabası var. Buna dair istihbaratlar değerlendirilmekte ve tedbir alınmaktadır" ifadelerini kullandı. 

SAĞLIK BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da yaptığı açıklamada, "Üstün gayret gösteren bütün sağlık camiasına teşekkür ediyorum. 155 yaralımız hastanemizde. 14'ü yoğun bakımda, 5'i ameliyatta" diye konuştu.

Bakmadan Geçme