Tecavüz iddiasına cevap geldi

CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut'tan yazılı açıklama geldi...

CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’tan yazılı açıklama geldi.

SHOW TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu programda Berivan isimli genç kızı CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut’un hamile bıraktığı ve bu olayın kapatılması için ailesine para verildiği iddia edilmişti.

Yaptığımız haberden sonra Süleyman Karabulut’tan yazılı açıklama geldi. Karabulut’un açıklamasına göre bu “tecavüz iddialarının” yalan olduğu ve hiçbir somut delil olmadan üzerine suçlu yaftası yapıştırıldığını iddia etti.

GÖREVDEN Mİ ALINDI İSTİFA MI ETTİ?

Ayrıca Süleyman Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ı yalanladı.

Enver Kiraz, Kayısı Haber’e yaptığı açıklamada "Tedbir amaçlı Süleyman Karabulut'u ilçe başkanlığından aldık hemen. Parti üyeliğini de askıya aldık. Bu yapılan haber üzerine partiyle ilişkisini hemen kestik” demişti.

Karabulut ise “İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nden derhal istifa ettim.” cümlesi dikkat çekti.

Süleyman Karabulut’un yazılı açıklaması şu şekilde:

“Bugün (06/05/2021) Show Tv'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme isimli programda hakkımda bir genç kıza 'tecavüz' etmiş olduğum şeklinde asılsız iddialar yer almıştır, program esnasında adım açıkça söylenmiş ve fotoğrafım ekrana yansıtılmıştır. Kişilik haklarıma onuruma adı açıkça söylenerek üyesi olduğum CHP'ye alçakça saldırmıştır. Hiçbir somut delil olmadan üzerime suçlu yaftası yapıştırılmıştır. Bu iftiralara karşı hukuki yollardan gerekli cevap verilecektir. İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden derhal istifa ettim.”

Kayısı Haber- Mahir Temur

Bakmadan Geçme