Tek sorunumuz Meclis salonuydu!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, baştan aşağı yenilenen Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, baştan aşağı yenilenen Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eski görünümü ile Malatya’ya yakışmayan bir meclis salonu görünümünde olan Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunun baştan aşağı yenilendiğini belirten Başkan Gürkan, “Meclis salonları bir şehrin onurudur. O şehrin en güzel yapıları meclis salonlarıdır. Dünyanın neresine giderseniz gidin mimari özellikleri ile işlevselliği ve içeriğiyle en güzel binaları Meclis Salonları, Kültür Merkezleri veya Sanat Galerileridir.

Meclis bir şehrin kalbidir. Ankara’nın en görkemli binası TBMM’dir. Çünkü millet orada temsil edilir. Bu yüzden Büyükşehir Meclisi de Malatya’ya yakışır, yaraşır bir formatta olması gerekir. Eski Meclis Salonu’muz ziyaret edenlerin ve vatandaşlarımızın eleştirisine maruz kalmış bir yapıydı” ifadelerini kullandı.

Yaptıkları proje doğrultusunda yenileme çalışmalarına başlandığını ve şu an itibariyle son rötuşların yapıldığına dikkat çeken Gürkan, “Nasip olursa çarşamba günü yapılacak olan Büyükşehir Meclis Toplantımızı baştan aşağı yenilenen meclis salonumuzda gerçekleştireceğiz. Çalışmalar kapsamında Meclis Salonumuzda ses düzeninden masa ve sandalyesine, mescitten meclis üyeleri için yapılan kulis adasına kadar baştan aşağı yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonumuz Malatya’mıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclisimizde alacağımız kararların Malatya’mıza ve insanlarımıza hayırlı olması diliyorum” şeklinde konuştu.

Tek sorunumuz Meclis salonuydu!
Yorumlar 4
Tamer 07 Eylül 2020 13:44

O zaman elinize sağlık memleketin tek sorunuda çözüldüyse artık yatabilirsiniz iyi uykular

Çalışan 07 Eylül 2020 02:34

Belediye için yapılan hiçbir masraf boşa değil.herkesin bir salonu varmı evet.misafirleriniz için ayirip kullanmadiginiz tas tabak bardak varmı evet.salon takimi aliriz dizeriz ama bayramlarda veya ağır misafirler geldiginde orda ağırlarız.kapisi ger daim kilitlidir.dogrumu evet.baskan bey bugün var yarın yok.meclis salonunu cebine koyup evine götürecek te değil.dogrumu evet.belediye binasina envayi çeşit misafir geliyor.malatyayi temsil ediyor.o yüzden bu binaya yapilan harcama boşa değil bence.neticede kalıcı bişey.selametle...

Hasan 06 Eylül 2020 20:12

Seni Türkiye Büyük Millet Meclisi paklar başkanım. Senin çağına layık bir meclis olamaz orası. Sen TBMM'de olmalısın. Lütfen aday ol.

Sedat 06 Eylül 2020 17:11

Bu konuda da atasözlerimiz var. Her rengi boyadık bi fıstık yeşili kaldı. Her kuç uçtu bi leylek kaldı. ve benzeri. cumhuriyet tarihinin en bilmem ne meclis salonu hayırlı olsun. bilmem ne kısmına selahattin başkan kesin birşey bulur. rekorların başkanı

Bakmadan Geçme