Tekin: Son 3 haftada 9 puan hedefledik

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 9.haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Yeşilyurt Belediyespor'da Elazığ Yolspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Geçen hafta üst sıralardaki rakibi Adıyaman 1954 takımının kazanıp liderlik koltuğunu ele geçirmesiyle ikinci sıraya gerileyen mavi beyazlılar, Elazığ Yolspor maçını kazanıp yeniden lider olmak istiyor.

Elazığ Yolspor maçının hazırlıklarını Yeşiltepe 3 Nolu sahada yaptığı çalışmalarla sürdüren mavi beyazlı takım bugün taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik patron İsmail Tekin’in sık sık oyunu durdurduğu taktik çift kalede özellikle Meye attığı goller ve performansıyla dikkat çekti. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan takımın teknik patronu İsmail Tekin, “Ligdeki iddiamızı sürdürebilmek için ilk yarının son iki deplasman maçını kazanmamız gerekiyor” dedi.

Hedef 3 maçta 9 puan 

Deplasmanda oynayacakları Elazığ Yol maçın son çalışmasını yaptıklarını kaydeden Tekin, “Sezonun ilk yarıdaki son 3 maçına girdik. Geçen haftayı bay geçirdik. İki deplasman bir içeride oynayacağız. Tabi ilk yarıda bu dışarıda oynayacağımız iki maçı da kazanmamız gerekiyor. Son 3 haftada 9 puan hedefledik. Bu maçları alırsak ikinci yarıya da büyük bir avantaj sağlamış olacağız. Onun için hazırlıklarımızı yaptık. Bu arada bay olduğumuz hafta içerisinde de 3 günlük izinden sonra da tekrar çalışmalara devam ettik. Çocukların bu hafta içerisindeki göstermiş oldukları azim, kazanma hırsı, sorumluluklarının bilincinden olmaları insanı tabi daha mutlu ediyor, daha güvenli kılıyor. Son antrenmanımızı yaptık. Yarın kampa gireceğiz. Günü birlik olarak da Elazığ’a gidip maçımızı oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Tekin, son haftalarda İnönü Üniversitesi’nin galibiyetler almasının kendileri için bir avantaj durumu ortaya çıkardığını da kaydederek, “İnönü Üniversitesi’nin ligde iddialı olması bizim lehimize cereyan eden bir durum olur. İnönü Üniversitesi’nin de bu yarışın içine girmesi bize bir avantaj sağlar 4 puan ileride olmamız dolayısıyla. Onların da tabi artık kaybetmeyecek durumlarını da göz önüne alıyoruz. Buda bizim için bir avantaj olacak. Ama biz önelcikle kendi takımımızın oynayacağı maçlara bakacağız” diye konuştu.

"Hedefte kopma yok"

Takımın kaptanı Ziya İstek de rakibin büyüğü küçüğü olmayacağını ifade ederek, Elazığ Yol maçının zor bir maç olacağını söyledi. Ziya, kendilerini lider olarak gördüğünü belirterek, “Biz bu hafta zor bir maç oynayacağız. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz. Elazığ takımı iyi bir takım. Biz bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Tabi maç yapmağımız haftada liderliği kaybettik ama bana göre biz lideriz. Çünkü biz kaliteli bir takımız. Adıyaman’da oynadığımız futboldan belliydi. Şansız, kısmetsiz bir gol yedik. İyi oynamamıza rağmen kaybettik. Futbolda bunlar var. Biz kendimize inanıyoruz. Hedefimizde hiçbir şekilde kopma yok” şeklinde konuştu.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme