Teknik Heyet yeni stadı gezdi

Yeni Malatyaspor teknik heyeti Malatya'ya yapılan yeni stadyumu gezerek incelemelerde bulundu.

TOKi tarafından yapılan stadyumda son durumu görmek için bir ziyaret gerçekleştiren Yeni Malatyaspor teknik heyeti, zeminine çim serilen, koltuk montajı ise devam eden stadyumun son halini oldukça beğendi.

Yüklenici firma tarafından 3 ay sonra teslimatı yapılacak stadın, TFF 1.Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor’un ligin ikinci yarısında oynayacağı müsabakaların bir bölümüne yetişeceği ifade edilirken, teknik heyetin ise stadın daha erken bir tarihte açılmasının mümkün olup olmadığını firma yetkililerine sordukları öğrenildi.

Maçlarımızı bu muhteşem statta oynamak için sabırsızlanıyoruz

Teknik heyetin stadı gezmesiyle ile ilgili bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Malatya’nın önemli bir tesis kazandı. Gerçekten stadımız muhteşem bir kompleks olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu stadyumda Allah büyük başarılar yaşamamızı nasip eder inşallah. Stadımızın zemin çalışmaları yeni tamamlandı. Yaklaşık 3 aylık bir süreç gerekiyor çimlerin kök salması için. Bu da ligin ikinci yarısında da bazı maçlarımızı burada oynayamayacağımız anlamına geliyor. Maçlarımızı bu muhteşem statta oynamak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme