TEOG birincisi Hekimhan ilçesinden

Malatya'nın Hekimhan ilçesinden bir öğrenci 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.

Malatya’nın Hekimhan ilçesinden bir öğrenci 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevapladı.

Hekimhan ilçesindeki Sakarya Ortaokulu Öğrencisi Edanur Keçeli bu yılki ikinci TEOG sınav sonuçlarına göre 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı. Başarılı öğrenci Edanur Keçeli, sınava hazırlık sürecinde hiçbir kurs merkezine gitmediğini belirterek "Sadece kendi imkanlarımla çalıştım ve okulda açılan yetiştirme ve destekleme kursuna katıldım. Başarımda emeği bulunan aileme ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Sınav aldığı başarının kendisi için sürpriz olmadığını da belirten Keçeli, “TEOG’da soruların tamamına doğru cevap verdim. Bu durum olağan dışı bir durum değil aslında. Hekimhan Sakarya ortaokulu başarılara alışkın bir okul" ifadelerini kullandı. Ailesi tarım işinde çalışan Edanur Keçeli, “Ailemin ve öğretmenlerimin başarımda emeği çok fazla. Öğretmenlerimiz bizleri sınava çok iyi hazırladı” dedi. Bu arada Hekimhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek’de TEOG 2’de Türkiye birinciliğini kazanan Edanur Keçeli’yi tebrik etti. Dilek, “Başarılı öğrencimiz Edanur Keçeli, sosyal ve kültürel alandaki başarılarını derslerinde ve TEOG sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik ediyor, sonucun diğer öğrencilerimize de örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme