Ticaret ve Sanayi Odasından hain saldırıya kınama

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

Kayseri’de 13 askerin şehit olduğu bombalı saldırı sonrası Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Meclis Başkanı Sami Payza tarafından yapılan ortak açıklamada Kayseri’de terörün çirkin ve insanlık dışı yüzünü bir kez daha gösterdiği belirtildi. Yaşanan saldırının herkesi derinden üzdüğü belirtildi.

Açıklamada, “Bu olay hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyük. Birlik, beraberlik ve huzurumuza göz dikenler asla hedeflerine ulaşmayacaklardır. Bizi terörle korkutmayı amaçlayanlar bilsinler ki, ülkemizi bu alçaklara, kahpelere bırakmayız. Çünkü bizler her türlü meselenin üzerinden gelecek dirayete ve cesarete sahibiz. Terör odaklarını destekleyenler, tek yürek olmuş milletimizi asla korkutamayacak ve sindiremeyeceklerdir. Döktükleri kanda boğulacaklardır. Türkiye bu topraklarda kader birliği yapmış, ortak geçmişe sahip, ortak bir geleceğe umutla bakan, kardeşliğe inanmış insanların gururla taşıdığı kimliktir, vatandır. İlelebet de böyle kalacaktır. İsteseler de istemeseler de bu gerçek, terörü araç edinen katillerin yüzüne tarihin en sert şamarı olacak çarpacaktır. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna saldıran her türlü terörü ve destekçilerini şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabır, yaralılara acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme