Toplam 43 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamada, El Bab'da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/YPG'den misliyle hesap sorulduğu, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 teröristin etkisiz hle getirildiği duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamada, El Bab’da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/YPG’den misliyle hesap sorulduğu, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 teröristin etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından gerçekleştirilen operasyona ilişkin açıklamada, “El Bab’da en az 9 sivili katleden terör örgütü PKK/YPG’den misliyle hesap soruldu! El Bab, Dadat, Cibrin ve Tall Malid bölgelerindeki üs bölgelerimize taciz ateşi açan teröristlere Cizre şehidimiz için cezalandırma atışları yapıldı ve en az 34 terörist etkisiz hâle getirildi. Böylece Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde toplam 43 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu. Terör örgütü PKK/YPG’nin huzur ve güven ortamını bozma hayallerini boşa çıkarmaya devam edeceğiz! Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme