Tüfenkci: En önemli gündem maddemiz deprem

14 Mayıs seçimlerine 9 gün kaldı. AK Partili milletvekili adayları çalışmalarına devam ederken Tüfenkci, en önemli gündem maddelerinin deprem olduğunu söylerken Ölmeztoprak, kadınlara yönelik açıklamalara ağırlık verdiğini söyledi.

14 Mayıs seçimlerine 9 gün kaldı. AK Partili milletvekili adayları çalışmalarına devam ederken Tüfenkci, en önemli gündem maddelerinin deprem olduğunu söylerken Ölmeztoprak, kadınlara yönelik açıklamalara ağırlık verdiğini söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında özellikle kadınlar ile ilgili açıklama ve mesajlarına ağırlık veriyor. 

 Malatya merkez ve ilçe gezilerine devam eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ölmeztoprak, “Kadınlarımız Aile birliği ve toplumumuzun bütünlüğümüzün temel taşıdır.” dedi.
 

İlimizde AK Parti’den tek kadın milletvekili adayı, Kadın ve Aile Daire Başkanlığı yapmış bir Avukat olarak 14 yıllık yerel yöneticilik tecrübesi olan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmaları esnasında özellikle kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor onlarla bir araya geliyor.

Ölmeztoprak, “Seçim çalışmalarımız esnasında büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyoruz. Toplumun yarısını oluşturan kadınların potansiyelini harekete geçirmeden ne kalkınma ne de demokrasi alanında istediğimiz mesafeyi kaydedebiliriz.” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Kadınlarımız dünyanın yarısı, diğer yarısının da annesidir. Aile birliği ve toplumumuzun bütünlüğümüzün temel taşıdır. Hep beraber doğru adımlar atarak, doğru projeler üreterek, aile bağlarının sağlamlaşması için çalışacağız. Kadını aileden de, sosyal hayattan da koparmamak için yola çıktık.

KADIN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Bu noktada çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Kadın bir milletvekili adayı olmakla da ayrıca gurur duyuyorum. Şimdiye kadar yapmış olduğum çalışmalarda ve yürütmüş olduğum görevlerde edindiğim tecrübelerle Malatya’ya tecrübeli bir kadın eli değdiğini hissettirecek adımlar atmayı hedefliyorum. Kadın demek aile demek, kadın demek toplum demek, kadın demek memleket demektir. Bu hassasiyetimiz her zaman diri kalacak. Projelerimizle kadınlarımızın aile hayatıyla birlikte sosyal hayatta da korkmadan, çekinmeden yer almalarını sağlamak olacak.

Türkiye’de kadınların özellikle eğitim, üretim, istihdam, siyaset ve sosyal alanda en fazla ilerleme kat ettikleri dönem AK Parti İktidarı dönemidir. Kadının potansiyelini kendisi, ailesi, şehri ve ülkesi için hayata geçirebilmesini sağlayacak imkân ve fırsatlar AK Parti tarafından sunuldu ve sunulmaya devam edecek. Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, toplum güçlü olur.” dedi.

EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDEMİZ DEPREM
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini ifade ederek, “Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız. Muhalefet, bir oy için onlarla masaya oturmaktan sıkılmıyor, onlara şirin görünmeye çalışıyor. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek istiyoruz” dedi. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, çalışmalarını Pütürge ilçesinde sürdürdü. Tüfenkci, ilçede Yazıca, Üçkaya, Çamlıdere, Kozluk, Başmezra ve Tekederesi mahalleleri ile bu mahallelere bağlı mezraları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 
 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, “Türkiye’mizde Malatya’mızın da etkilendiği bir deprem yaşandı. Tabii seçimden öncede sonrada en önemli gündem maddemiz deprem” dedi. 

“ŞEHRİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
Kenti ve ilçeleri yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade eden Tüfenkci, “Binalarımızı, çarşılarımızı, pazarlarımızı hep beraber inşa edeceğiz. Bize güçlü bir destek verirseniz her yeri yeniden ayağa kaldıracağız. Çadır ve diğer ihtiyaçların ardından konteynerler çeşitli bölgelere yerleştirildi. Hak sahiplikleri belirlendikten sonrada kalıcı konutları yapacağız. Nasıl ki 24 Ocak 2020 depreminden sonra kalıcı konutları yaptıysak, 6 Şubat depremi sonrasında da konutlarımızı yapacağız. Yeter ki sizler bize 14 Mayıs’ta güçlü bir destek verin” diye konuştu. 

“MUHALEFET TERÖRİSTLERİ MASAYA OTURTUP ONLARA ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR”
Tüfenkci, Türkiye’nin ikinci yüzyılına girdiğini ve milletin sandıkta önemli bir seçim yapacağına dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız. Muhalefet, bir oy için onlarla masaya oturmaktan sıkılmıyor, onlara şirin görünmeye çalışıyor. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye güçlü bir destek verirseniz sizleri en iyi şekilde temsil edip, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağız ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”

Tüfenkci’ye ziyaretlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de eşlik etti.

Bakmadan Geçme