TÜGVA öğrencilerinden polislere destek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği yurtlarında kalan öğrencileri Malatya'daki farklı noktalarda görev yapan polisleri ziyaret ederek İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırıyı kınanarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya İl Temsilcisi Ahmet Oymak ve beraberindeki yönetim kurulu ve yurtlarda kalan öğrenciler Malatya’da farklı noktalarda görev yapan polislere destek ziyaretinde bulundu.

Her daim emniyet teşkilatının yanında oldukları ifade eden TÜGVA Malatya İl Temsilcisi Ahmet Oymak, “Bu soğuk kış günlerinde gece gündüz, yağmur çamur demeden nöbet tutan kahraman polis ağabeylerimize ziyarette bulunduk. İstanbul'daki terör saldırısı başta olmak üzere vatanı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Vatan sevgisi imandandır. Vatanımızı canları pahasına koruyan, bu uğurda bir an bile düşünmeden canını feda eden Türk Polis Teşkilatımızın her daim arkasında ve takipçisiyiz. Ülkemizin birliğine beraberliğine kast eden alçaklar şunu iyi bilmeliler bu ülke mazlumların son kalesidir. Bu kaleyi düşürmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Rabbimiz güvenlik güçlerimize kuvvet, kudret ve cesaret versin, onları bizlerden ve sevdiklerinden ayırmasın inşallah” diye konuştu.

Daha sonra Beşiktaş saldırısında şehit olan polis ve siviller için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme