Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan, koltuğunu Efe Güngüz'e devretti

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ocak Başkanlığı'nı ziyarete gelen Efe Gündüz'ü makamında ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan, koltuğunu Efe Güngüz'e devretti

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Ocak Başkanlığı'nı ziyarete gelen Efe Gündüz'ü makamında ağırlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Başkan Yılan, daha sonra koltuğunu, Efe Gündüz'e devretti. Küçük Ocak Başkanı Efe Gündüz, makamında yaptığı basın açıklamasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Küçük Ocak Başkanı Gündüz açıkalmasında, çocuklarımızın geleceğimizi şekillendiren değerler olduğunu ifade ederek, "Bunun içindir ki geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmalı, onları Vatan ve Millet aşkıyla, bilgili ve kültürlü, elinde Kur'an, dilinde Vatan olacak şekilde yetiştirmeliyiz" dedi.

Küçük Ocak Başkanı Efe Gündüz, "Bugün bana makamını veren Malatya Ülkü Ocakları Başkanı sayın Emrah Yılan'a teşekkür ediyorum" diyerek, makamdaki Ocak Yöneticileriyle Ülkücü Yemini okudu.

Daha sonra bir açıklama yapan Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Emra Yılan, "Bugün, hem 23 Nisan 1920’de kurulan meclisimizin 96’ıncı yıldönümünü, hem çocuklarımızın bayramını, hem de Miraç kandilini kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Başkan Yılan, 23 Nisan'ın aynı zamanda Ulusal Egemenlik Bayramı olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye’nin kuruluş ilkeleri arasında yer alan milletin kayıtsız şartsız egemenliği ilkesi, bu topraklarda ilelebet devam etmesi gereken bir idealdir. Gelecekte milli egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan, bu gece idrak edilecek olan Miraç Kandiline de değindiği açıklamasında, "İnsanlığın huzur, barış ve mutluluğa erişmesi için fırsat olan bu müstesna kandil gecesinde ise, müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini, dargınlıkların unutulmasını, mümkün olduğunca gönül almaya çalışmalıyız. Bu mübarek gecede edeceğimiz dualarımızın tüm İslam aleminin birlik beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme