Ülkü Ocakları, Kutlu Doğum Haftasını bir dizi etkinlikle kutladı

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) Kutlu Doğumu münasebetiyle, konferans, şerbet dağıtımı, Ocak dersleri gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın organize ettiği Kutlu Doğum programında Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) hayatı ve örnek ahlakı üzerinde duruldu. Programda ayrıca ilahi grubu tarafından, Peygamberimize özlemi dile getiren ilahiler seslendirildi. Ülkü Ocakları binasındaki Ocak derslerinde de gençlere Hz. Muhammed’in (sav) hayatından kesitler anlatılarak, O’nun güzel ahlakı aktarıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamındaki bir diğer etkinlikte ise Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan ve ülkücü gençler, Ocak Binasının önünde Peygamberimizi Kutlu Doğumu hatırasına gül şerbeti dağıttılar. İl Başkanı Emrah Yılan ve beraberindekiler Kışla Caddesi’ndeki esnafları da unutmayarak, iş yerlerini ziyaret ettikleri esnaflara gül şerbeti ikram ettiler.

Etkinlikler hakkında açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan, “Yeni bir Kutlu Doğum haftasına daha kavuşmanın sevinci ve tüm İslam alemi olarak en kalbi duygularla yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğumuz bu güzel haftada; İki cihan güneşi, Peygamberimiz Hz. Muhammed’i (sav), anlama, O’nun prensiplerini yaşama, O’nun ahlakıyla nesiller yetiştirme çabasında olacağımızdan hiç şüphemiz yoktur” ifadelerine yer verdi.

Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in insanlığa sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olmasını dileyen Başkan Emrah Yılan, “Tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanında etkin kılmamız temennisi ile tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme