Ülkü Ocakları'ndan Çevik Kuvvet'e ziyaret

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Fevzi Şahin ve yönetimi Yeşiltepe'de bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan ve Çevik Kuvvet Ekiplerini hedef alan terör saldırısının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Fevzi Şahin ve yönetimi Malatya – Yeşiltepe mahallesinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Şube Müdürünü ziyaret ederek teröre karşı mücadelenin her zaman destekçisi olacaklarını belirten Şahin, “Ülkü Ocakları olarak her zaman vatanını ve milletini seven, milli ve manevi bütün olgularımıza sahip çıkan bir nesil yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Binlerce yıllık ve onlarca devlet geleneği olan Türk Milletini terör asla ama asla sindiremez. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Bizleri terör belasıyla korkutacaklarını sananlar tarihimize dönüp bir baksalar bizi daha iyi tanırlar.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Fevzi Şahin tarafından Çevik Kuvvet Şube Müdürüne ay yıldızlı bayrağa sarılı Kuran-ı Kerim (sancak) takdim edildi. Şehitler adına dua edilerek sancağı kabul eden şube müdürü Fevzi Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ülkü Ocakları inancı güçlü, vatanına milletine sevdalı gençler yetiştirerek ülkemize çok büyük değerler kazandırmaktadır. Bizleri böyle bir dönemde ziyaret etmeniz hepimizi sevindirmiştir” dedi.

ŞEHİTLER VE HALEP İÇİN KURAN OKUTULDU

Malatya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geçtiğimiz günlerde Çevik Kuvvet Polislerini hedef alan terör saldırısında şehit düşen şehitler adına kuran okutuldu. Üniversite ve Ortaöğretim birimine bağlı gençlerin katıldığı Kuran tilavetinde şehitler için Kuran-ı Kerim okunurken, Halep’te yaşanan olaylar için de dualar edildi.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme