Ümraniyespor maçının oynanacağı stad belli oldu

Evkur Yeni Malatyaspor'un TFF 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın stadı 2 bin 500 kişilik Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı olarak açıklandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un TFF 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın stadı 2 bin 500 kişilik Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı olarak açıklandı.

Bu haftaki rakibi Ümraniyespor’un maçlarını oynadığı Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nın hem zemin hem de fiziki şartlar olarak yetersiz durumda olmasını göz önünde bulunduran Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, İstanbul temsilcisinin yönetimiyle görüşüp maçı başka bir statta oynamayı teklif etti. Ancak Ümraniyespor yönetimi, Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin ‘maçı başka statta oynayalım’ teklifini kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da haftalık maç programında Ümraniye-Evkur Yeni Malatyaspor maçının Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynayacağı bilgisini paylaştı.

2 bin 500 kişi kapasiteli Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nın fiziki şartları futbol müsabakası oynanmasına elverişli olmamasına rağmen İstanbul temsilcisi seyirci avantajını kullanabilmek için maçlarını burada oynuyor.

Bakmadan Geçme