Vahap Küçük, Darendeli öğrencileri unutmadı

Merkezi İstanbul'da bulunan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Malatyalı Vahap Küçük'ün yaptığı özel bir mağaza tarafından, Darende'de muhtaç bin 500 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Kentteki okul idarecileri tarafından belirlenen muhtaç öğrencilere verilen giysi yardımı düzenlenen organizasyonla teslim edildi.

Programda konuşan Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, "Yıllardır olduğu gibi bu yılda da okullarımızdan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir magza tarafından giyecek yardımı gönderilmiştir. Giysi yardımını gönderen kıymetli hemşehrimiz Vahap Küçük başkanlığında bütün firma çalışanlarına teşekkür ederim. Ayrıca Kaymakamımız Ali Türk ve bu güzel organizeye yardımcı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Alaattin Ateş’e teşekkür ediyorum” dedi

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Abdullah Gündoğan  ise ” Bir başka iş adamı Aytuğ Ulu tarafından da her yıl 90 ihtiyaç sahibi öğrencimize kışlık bot gönderiliyor okulumun ve öğrencilerim adına kendisine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme