Vali ve başkan masa tenisi oynadı, bakan yardımcısı hakem oldu

Malatya'daki incelemeleri çerçevesinde Melekbaba Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş gençlerle bir araya geldi.

Malatya’daki incelemeleri çerçevesinde Melekbaba Gençlik Merkezini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş gençlerle bir araya geldi.

Gençlik Merkezi ziyaretinde, Malatya Valisi Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan masa tenisinde karşı karşıya geldi. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın hakemlik görevi yaptığı masa tenisi müsabakası oldukça çekişmeli geçti. Vali Baruş ve Başkan Gürkan’ın birbirlerine üstünlük sağlayamadıkları renkli müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar 1
Gün gelir Devran döner 27 Nisan 2022 22:30

Selahattin Başkan bayram gelir personelinin cebinde bir kuruş para kalmadı kimse çocuğuna elbise alamadı senin durumun iyi tabi masa teniside oynarsın keyfinede bakarsın Allah görüyor gazetecilerinde bir tanesi bu konuyu yazmıyor cesaret edemiyor bir günde personelin haberini yapın başkanın haberini yağlayıp pullamayın bunuda paylaşmassınızda neyse

Bakmadan Geçme